Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Politierechercheur heeft het niet makkelijk in The Glades

altHILVERSUM - Jim Longworth (Matt Passmore) is een eigengereide politierechercheur die het Chicago Police Department moet verlaten nadat zijn chef hem er van heeft beschuldigd met zijn vrouw te hebben geslapen. En dan zijn de rapen gaar natuurlijk want zij is zoals toch zoiets als zijn bezit en mag natuurlijk buiten hem om geen gevoel voor anderen hebben. Afgezien van nog zo'n kleinigheidje 'dat er niets gebeurd is' houdt Jim het voor wat betreft alle opgeklopte reacties nu daar verder voor gezien.

Hij besluit zijn heil te zoeken in een ogenschijnlijk rustig stadje in Florida. Hopelijk kan hij daar dan een beetje van een relaxt leven genieten. Maar in de Amerikaanse dramaserie ‘The Glades’, vanaf donderdag 15 maart bij RTL 5, is te zien dat Jim al snel ontdekt dat er in dit plaatsje vlakbij The Everglades veel meer gebeurt dan hij ooit had kunnen denken.

In de eerste aflevering wordt Jim tijdens een rustig potje golf gestoord door de melding dat er een onthoofde vrouw in een beekje is aangetroffen. Jakkie... De onfortuinlijke vinders zijn twee verliefde tieners die de nacht in het bijbehorende natuurgebied hebben doorgebracht.

Jim gaat aan de slag met de zaak en ontdekt tijdens zijn verhoren dat het love couple een bijzondere geschiedenis heeft. ‘The Glades’ is een succes in de Verenigde Staten. Na het eerste seizoen werd meteen een tweede reeks besteld, die eveneens goed werd bekeken.

Een derde seizoen wordt deze zomer uitgezonden. ‘The Glades’: Uitzending RTL 5, vanaf donderdag 15 maart wekelijks tussen 21.30 en 22.25 uur.