Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Sterren met dezelfde fantastische kapper

altAls je zoals Chazia Mourali al zo vaak in de schijnwerpers hebt gestaan door al die televisieprogramma's waarvan zij zo vastberaden de presentatie deed moet je wel heel goed op je haar letten. Zij werkte bij tal van tv-programma"s als presentatrice. Ze begon met RTL 4 nieuws. daarna de Amsterdamse zender AT5, de NCRV, Teleac en de Franse zender TV5 Monde waarna ze weer terecht kwam bij RTL 4. Momenteel is ze als columniste Ambassadrice voor de Nederlandse Opera.

Als je haar kapsel nauwkeurig bekijkt zie je dat dit haar heel mooi staat. Zij is dan ook dolblij met haar getalenteerde jonge kapper. Hij heet Mika Van Leeuwen (die voor Rob Peetoom werkt) en is ook buiten de kappersstoel om een zeer sympathieke vriend. Heel verrast was ook Graciëlla Ferrari, één van Nederlands topstylistes, toen zij ontdekte dat zij haar mooie coiffure aan dezelfde kapper dankte als Chazia Mourali.

Om Graciëlla beter te leren kennen hoef je alleen maar even op haar blog deze passage over haar werk te lezen en je weet genoeg:

...Ik vind het verschikkelijk als opdrachtgevers op ons moeten wachten dat kan echt niet! Je krijgt een bepaalde tijd en in deze tijd moet het lukken, hoe dan ook! Ik ben daarom altijd heel gefocust met mijn werk en de tijd. Tijd is zo kostbaar!! Het beste is wanneer alles soepel verloopt; de modellen ontvangen, doorpassen en hoppa door naar de visagie. Na het doorpassen werden de modellen opgemaakt en kregen daarbij een geweldig kapsel. Yes, over the top!...

Dat is Graciëlla ten voeten uit. Ze doet supersnel haar werk en doet het vooral ook heel goed. Toen de beide gepassioneerd werkende dames elkaar tijdens een coutureshow ontmoetten kwam toevallig ook hun kapper voorbij. Hij bekeek met kennersoog tevreden het resultaat. Terecht want vele ogen volgden de goed geklede sterren die beiden de hairstylist uitnodigden gezellig weer eens bij hun thuis te komen eten.

Je bent toch wel erg bevoorrecht als je een topkapper hebt waar je bovendien nog echt bevriend mee kunt zijn.