Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Blogster Nadia presenteert zich

altNadia stuurde ons al eerder een mailtje om zich voor te stellen maar dat kwam niet aan. Zij is de blogster van een haast lieflijk-mooie site getiteld xSunkissed.nl en onze redactie heeft haar ontmoet bij een grote coutureshow tijdens de Amsterdam Fashion Week. Er zijn veel mensen met schrijfplannen zoals Nadia maar weinig mensen met haar doorzettingsvermogen en plezier in wat zij doet om die plannen uiteindelijk uit te voeren. Hier vertelt Nadia wat meer over zichzelf.. Jammer dat haar mailtje niet aankwam maar... aldus Nadia: "Ik schrijf het gewoon opnieuw!

Ik ben Nadia en ik heb altijd graag geschreven, toen ik wat ouder werd, werd make-up ook erg interessant. 2 jaar terug besloot ik om gewoon een blog te beginnen voor mijzelf, als hobby omdat ik dat leuk vond. Op mijn blog schreef ik dingen die ik had gehoord, plaatste mooie foto's en inspirerende quotes en had 2 bezoekers per maand. Na een tijdje schrijven kreeg ik soms eens een reactie en ging steeds meer werken aan mijn site en de lay-out. Ik besloot ook mijn eigen make-up te reviewen."

Nadia vervolgt: "Op een bepaald moment leek het mij leuk als mensen mij konden mailen, dus maakte een email adres aan voor mijn blog en ging wat linkruilen met andere bloggers om wat meer bekendheid te krijgen. Mijn bezoekstatistieken gingen omhoog en ik besloot om een hele eigen lay-out in elkaar te zetten. Daar heb ik een hele dag lang aan geknutseld en aan het einde van de dag was ik tevreden.Mijn blog was helemaal Mijn stijl.

Inmiddels had ik ook contact gekregen met een aantal PR bureau's waardoor ik op de hoogte was van nieuwe collecties. Om het wat professioneler te maken heb ik een eigen domeinnaam gekocht: xSunkissed.nl. De statistieken gingen steeds verder omhoog en dat motiveerde mij om door te gaan, ook omdat ik het gewoon heerlijk vind om te schrijven en bezig te zijn met beauty en fashion. Nu krijg ik ook regelmatig producten die ik aan een kritische test onderwerp. Iis het product handig in gebruik? Is de pigmentatie van deze oogschaduw goed? Is deze mascara écht waterproof? En noem maar op. Ik heb ook een opleiding Make-Up Artist afgerond, dus weet ik ook het 1 en ander van make-up."

Zij vindt het grandioos dat er maandelijks duizenden bezoekers op haar site rondkijken en dat zij uitgenodigd wordt op events, openingen en shows en boeiende mensen ontmoet. Vroeger was een bezoekje aan de Amsterdam Fashion Week nog echt een droom, en nu heeft zij er al meerdere shows bekeken. Zelfs eentje frontrow!

"Iets wat ik nooit gedacht had. En ik ben bezig aan een opleiding Journalistiek in Utrecht want ik wil uiteindelijk heel graag een baan als beautyredacteur bij een glossy," besluit Nadia die ons haar groetjes stuurt vanaf xSunkissed.nl waar zij over make-up, shoppen, opleiding, vriendjes en andere in ieders leven voorkomende kwesties een vlotte en onbevangen visie presenteert.