Samenwerking Sheila De Vries en Witteveen gecontinueerd

Na het succes van de “Sheila de Vries voor Witteveen collectie” van het afgelopen najaar heeft Witteveen de samenwerking voortgezet met de “Grande Dame van de Mode”, Sheila de Vries. Deze unieke samenwerking heeft voor het voorjaar geresulteerd in een zorgvuldig samengestelde collectie die zich kenmerkt door de vele combinatiemogelijkheden. De designerscollectie is vanaf donderdag 20 maart aanstaande exclusief in de Witteveen-winkels verkrijgbaar.
Maandag 17 maart aanstaande viert Sheila de Vries op feestelijke wijze haar 40-jarig jubileum met een afwisselende catwalkshow in het Amsterdamse Okura hotel. 

Op de catwalk wordt de nieuwe “Sheila de Vries voor Witteveen” collectie getoond, gevolgd door haar nieuwe “droomontwerpen”.
Barbara van Kolfschoten, algemeen directeur van Witteveen: “Ik wil Sheila allereerst van harte feliciteren met het feit dat ze al 40 jaar toonaangevend is in de mode. Daarnaast ben ik blij dat Sheila de Vries de Witteveenklant perfect aanvoelt. Zij weet exact waar het om gaat qua stijl en pasvorm. Daarbij is het handschrift van Sheila de Vries overduidelijk terug te vinden in de modellen, kleuren en dessins”.
Sheila de Vries reageert: “Witteveen en ik liggen op dezelfde lijn qua oog voor detail. pasvorm en vooral ook kwaliteit. Deze designcollectie is stijlvol, draagbaar en zeer betaalbaar. Maar dames, wees er snel bij, want de aantallen zijn gelimiteerd”.