Glorieuze show voor Sheila & Gideon Collections

AMSTERDAM - In het Okurahotel lanceert Sheila de Vries een feestelijke presentatie ter gelegenheid van haar 40-jarig jubileum als designer. Het thema van deze show is "Blijf dromen" net als Sheila de Vries. De presentatie wordt elegant geïntroduceerd door de actrice Anouk van Nes.
Modebedrijf Witteveen Mode toont daarna de speciale designercollectie Sheila de Vries voor Witteveen, vrouwelijk en rijk van silhouet. Deze gelimiteerde kledinglijn is nu verkrijgbaar in de meer dan honderd Witteveen-winkels door heel Nederland.

Tijdens de zeer afwisselende show worden vervolgens creaties uit de afgelopen periode van 40 jaar uit de kledingkast van bepaalde cliënten te voorschijn getoverd. Zij ontvangen veel applaus van het enthousiast toekijkende publiek.
Gedurende het laatste deel van de show worden daarna de allernieuwste collectie couturecreaties getoond. Sheila ontwerpt tot op de dag van vandaag voor HKH prinses, toenmalig Koningin Beatrix.
Haar ontwerpen worden gedragen door tal van cliënten waaronder vele bekende Nederlanders. Onder de naam Sheila & Gideon Collections werkt haar zoon Gideon de Vries inmiddels al 8 jaar mee in haar onderneming. Gideon gaf al jong blijk van veel creativiteit en begon inmiddels met zijn eigen herencollectie.
Dat moest hij bijna wel want met zijn 2,03 meter kon hij nooit iets leuks vinden in zijn maat wat hem echt beviel. En dus dacht hij: 'Dan moet ik het zelf maar gaan ontwerpen'. Inmiddels heeft hij zijn collectie verder uitgebreid met mooie truien en T-shirts en wie weet wat de toekomst voor deze creatieve moeder en zoon verder nog gaat brengen!