50-er jaren inspiratie Addy voor couturecollectie

Venetië is al eeuwenlang een bron van inspiratie voor dichters en kunstenaars. De sprookjesachtige stad staat synoniem voor de liefde en roept tegelijkertijd ook een soort triestheid op. In de couturecollectie en de winter prêt-à-portercollectie Addy by Addy staat daarom deze ‘sposa del mare’ centraal.

Addy: “Venetië, het is de stad van de liefde, gondels en kunst, de stad van Marco Polo, Vivaldi, Patti Pravo en natuurlijk Casanova. Ik ben verliefd geworden op de adembenemende architectuur, smalle bruggetjes en slingerende straatjes en de eeuwenoude gebouwen die weerspiegelen in het water van het Canal Grande. Daarom heb ik zowel mijn couture- als mijn wintercollectie volledig opgedragen aan deze geweldige stad.”
De couturecollectie straalt splendeur uit en doet denken aan het Venetiaanse nachtleven en het uitbundige Carnaval in de jaren vijftig. De luxueuze materialen brokaat zijde, chiffon, satijn, rebrode kant en fluweel geven het geheel een romantische tint. In de wintercollectie voeren bruintinten, oker en brique de boventoon, ook hier zie je de nostalgie in de ontwerpen. De prints in de collectie zijn door Addy ontwikkeld en exclusief vervaardigd in Italië.
Deze show werd mede mogelijk gemaakt door de Official Partners van Addy van den Krommenacker: L’anza Healing Haircare – Absolution – Rivièra Maison – Philips – Ambilight