Stephan Badal gastvrij en veelzijdig couturier

ANTWERPEN - De in Antwerpen werkende couturier Stephan Badal is toonaangevend in de Belgische modehoofdstad Antwerpen Als altijd straalt zijn couture- en handtassencollectie vrouwelijkheid en élegance uit. Na zich bijna 18 jaar te hebben toegespitst op haute couture lanceerde Badal in 2008 zijn First Line Pret-à-Porter voor dames en heren. Deze is in verschillende boetieks in België verkrijgbaar. Hij is momenteel bezig om een betaalbare kledinglijn uit te werken voor grote kledingketens. Hij ontwerpt zijn herenpakkenlijn met vooral veel details. De deelnaden in de jasjes maken bijvoorbeeld dat elke man jong, slank en gespierd voor de dag komt.

Licht geweven wol soorten, zwart of mooie pastel kleuren en licht gestreepte jassen. Brokaat en vooral stretch stoffen, smalle broeken en mooie hemden zullen voor de heren deze zomer goed van pas komen. Bij de presentatie van zijn nieuwe voor lente - zomer 2014 in Kasteel Den Brand zijn de modellen tijdens de show opgemaakt door make-upmerk ‘Guerlain’ en de kapsels als altijd weer stijlvol en naturel verzorgd door kapsalon ‘Sanké’.

De show van Badal heeft als altijd een typisch Belgisch karakter en ontvangt de gasten met zijn befaamde ongeëvenaarde gastvrijheid in een luxueuze ambiance. Bij de entrée staat ook een supermooie Mercedes Benz opgesteld want de couturier dit jaar uitgeroepen is tot ambassadeur van de S-Klasse Mercedes Benz.