Ronald Kolk met stralende coutureshow

NOORDWIJK - Op maandagavond 8 september presenteert couturier Ronald Kolk zijn 29e fashionshow in de grote Pickézaal van Grand Hotel Huis ter Duin. Het wordt een fascinerende show waarin een uitstekende smaak, veel verbeeldingskracht en vakmanschap zorgen voor een grandioos modespektakel. 

De nieuwe collectie van Ronald Kolk toont op een innemende manier de schijnbare tegenstellingen in de mode en lifestyle van nu. De nieuwe collectie van de couturier is opmerkelijk rijk maar zeer gedisciplineerd gebaseerd op het harmoniseren van contrasten tussen sterke en vrolijke zakelijkheid en klassieke voornaamheid. Recht door zee en intrigerend verborgen. Mysterieus futurisme en het steeds weer terug kerende profiel uit een onvergetelijk modecircuit van weleer.
Alleen door een lange ervaring en veel vakmanschap kun je de tegenstellingen in materiaal en belijning totaal in balans neerzetten met al die welgekozen accessoires. Zowel een perfecte make up als zeer verzorgde kapsels en fantastische sieraden... Ook aan de schoenen is te zien dat deze couturier niet snel tevreden was. Het was zelfs voor de fotografen weer zeer aangenaam hier te mogen werken. Eindelijk iemand die hun wens om voor goede belichting te zorgen tegemoet kwam. Het wordt dan ook een onvergetelijke show voor de vele gasten.