Prachtige invitatie van couturier Van Den Krommenacker

altOnze couturiers sturen vaak heel bijzondere uitnodigingen aan hun gasten. Als je houdt van mooi drukwerk of calligrafie is het een genoegen om zo'n invitatie te ontvangen.
Op onze redactie ontvingen we deze prachtige uitnodiging van de couturier Addy Van Den Krommenacker uit Den Bosch waarvan wij u de aanblik niet willen onthouden. Deze uitnodiging geldt natuurlijk wel alleen voor pers en klanten van Addy maar die vertrekken daarvoor dan ook speciaal naar Rome.

Namens onze redactie zullen onze fotografen Sydney Korsse en Toon Van Stralen met het team van de internationaal bekende fashiondesigner vertrekken om ter plekke vanuit Rome verslag te gaan doen. Het wordt natuurlijk weer een geweldige show. Het werk van onze Nederlandse couturiers en hun Belgische collega's mag er sowieso zijn. Speciaal als je in aanmerking neemt dat zij doordat deze landen niet bepaald groot zijn en onze couturiers vanuit beperkte budgettering en voor hun publiek moeten kunnen werken.

Daarom is het heel knap wat door onze couturiers op de catwalk wordt neergezet. Hun shows tonen klasse en kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijke dat één van deze vakbroeders ook internationaal zoveel bekendheid geniet.

Na zijn show tijdens Amsterdam Fashionweek, waar hij op 28 januari zijn Pret-a-Porter Winter 2011 toont, vertrekt Addy van den Krommenacker naar Rome, om op 1 februari voor de derde maal zijn Haute Couture Collectie Spring Summer 2011 te presenteren. Dit gebeurt tijdens de prestigieuze Haute Couture week AltaModa, wat naast Parijs tot de belangrijkste Haute Couture weken van Europa behoort.

Addy is trots dat hij is uitgekozen om bij dit evenement, waar ook grote namen als Gattinoni, Renato Balestra en Tony Ward hun collectie tonen, aanwezig te zijn en zijn Haute Couture collectie te mogen presenteren aan een internationaal publiek en pers. De show vindt plaats op 1 februari om 15.30 uur in het monumentale gebouw Complesso Monumentale Santo Spirito in Sassia in Rome.

En wij zijn allemaal ook een beetje trots en heel blij voor hem.