Monique Collignon veroverde haar publiek op de AIFW

altDe show van Monique Collignon op de AIFW trok. De inmiddels 5de PaP collectie van MC by Monique Collignon staat in het teken van glamorous comfort. Er valt veel in te kiezen want zij liet in korte tijd veel actuele creaties zien.

Zeer draagbaar en op eigen keuze te combineren. Er is veelvuldig gebruik gemaakt van metalen ritsen welke de broek, jasje of rok een stoer karakter geven maar door de combinaties met zachte materialen, zoals satijn en mohair, krijgt het een zeer vrouwelijk uiterlijk.

Voor deze collectie is er voor het eerst ook veelvuldig gebruik gemaakt van Jersey’s en breiwerk. Deze items ondersteunen de collectie ook in haar draagbaarheid. Andere materialen zijn onder andere leer, katoen, satijn, crêpe en lak gecoated visgraat dessin. Heel apart en ook subtiel wervend zijn de ontwerpen gemaakt voor transfers die op verschillende kledingstukken terugkomen.

Het is een kwestie van goed vakvrouwschap om als ontwerper niet alleen te schitteren met mooie coutureshows zoals Monique Collignon regelmatig doet maar daarnaast ook steeds weer iets nieuws te kunnen bedenken waarin vrouwen die geen model zijn kunnen schitteren. Dus via het shoppen zoals onder meer ook in Collignons webshop.

De prêt-à-porter collectie is inmiddels verkrijgbaar op 17 punten in Nederland en via de webshop:

www.moniquecollignon.com/shop