Ontvangst Suzanne Loggere en show Sheila de Vries

's GRAVELAND - Tijdens de ontvangst van Suzanne Loggere & Sheila de Vries in het fantastisch mooi ingerichte grote Landhuis in 's Graveland heerste een zeer harmonieuze sfeer. De vele aanwezige opvallend goed geklede gasten deelden uiteraard ook een grote interesse voor interieurkunst en fashion. Zij mochten vrijelijk ronddwalen door de verschillende vertrekken en genieten van de interieurkunst van Suzanne Loggere in haar landhuis. Dit landhuis staat in een heel natuurlijk uitziend park en is omringd door groene landerijen.

Via een oprijlaan en aan twee kanten een stenen trap met terras word je in het landhuis verwelkomd en je voelt meteen hoe alles van je afvalt door het sfeervolle interieur. Er zijn lange tradities van stoffenkennis aan vooraf gegaan voordat je weet welke prachtige gordijnen in zulke hoge ruime vertrekken voor de meest aangename begrenzing zorgen.

Zowel Suzanne Loggere als Sheila de Vries zijn beiden ware stoffenfreaks. In hun enthousiasme daarvoor besloten ze aan de ontvangst een speciale show van Sheila's laatste collectie te koppelen. De aanwezige gasten (waaronder verschillende BN-ers) staken hun waarderend oordeel niet onder de aantrekkelijke stoelen en heerlijke witte leren banken. Het werd een heel geanimeerde show.

Met een tot in de kleinste details actuele collectie. Vooral de ogenschijnlijk eenvoudige slank makende zwarte visitejurken en de schitterende avondmode waren een groot succes.

De mannequins wandelden van vertrek naar vertrek en beantwoordden met genoegen de vele vragen. Zoals: Kan ik dat ook in mijn maat krijgen? ... O ja? ...Wat een geluk want ik heb nog iets heel bijzonders nodig voor een speciale dag.

CREATIE: SHEILA DE VRIES ... FOTO: ROLAND SMULDERS