Paul Schulten toont verrassende zomerse “Ready to Wear” collectie

AMSTERDAM - In de sfeervolle en open lobby van het hoofdstedelijke Okura Hotel toont Paul Schulten een verrassende zomerse “Ready to Wear” collectie waarmee hij direct midden in zijn tijd staat.

Natuurlijk maakt iedere couturier het liefste mode als kunst ofwel Haute Couture maar in onze tijd vormt het een veel grotere uitdaging om een “Ready to Wear” collectie te lanceren die eveneens bijzonder is.

Dat is de couturier zeker gelukt met zijn nieuwe slankmakende zomercollectie. Daarmee kan hij ook qua budget een veel grotere groep bereiken en dat is juist iets wat hij altijd graag heeft gewild. Paul Schulten toont vooral korte jasjes van prachtige stoffen. Ze zijn chic en handig te combineren.

Echt iets voor de stijlvolle vrouw - op iedere leeftijd- die snel even wat aan wil kunnen schieten zonder zo vervelend opgedoft de deur uit te moeten gaan.

Bij Paul Schulten weet je wat je er aan hebt. Jurken in een nieuwe shape, rechte rokken en simpele maar sexy pantalons. De modellen zijn afgeleid van de Haute Couture modellen en hebben dan ook dezelfde signatuur als de Haute Couture.

Zijn creaties zijn limited editions. Van elke maat wordt maar één exemplaar vervaardigd. Het maatbereik is vanaf maat 38 tot en met maat 48.
FOTO: SYDNEY KORSSE