Innovatieve show Ronald Kolk in Venetiaanse sfeer

  NOORDWIJK AAN ZEE - Honderden gasten betraden de trappen van Grand Hotel Huis ter Duin tussen een dubbele rij op Venetiaanse wijze gemaskerde beauties in afwachting van de show van Ronald Kolk. Het zou een ongekend theatrale show worden in de weldadig overvloedige en exuberante sfeer van het Carnaval van Venetië.

Tegen een sprookjesachtige achtergrond van kasteeltuinen, steden en bruggen tonen supervrouwelijke modellen op een hele rustige manier de stijlvolle jurken, pakken en mantels van luxueuze stoffen in het absolute kleurenschema wat typerend is voor het nieuwe seizoen.

Knalgeel, rood, flessengroen en dieppaars omhullen de lieflijk ogende mannequins met zuiver wol en zijde. Nieuw is vooral veel plissée en het spel met de verrassende ruglijn die maakt dat niemand het kan laten iemand die zo'n mantel draagt diegene heel lang bewonderend na te kijken... Dat is een heel bijzonder modespel. Het rugpand kan hoger een extra-sierlijk ingesneden deel hebben maar ook lager vallen of bijna als een sleepje dienen.

Ook bij de leuke pakkenstijl van Kolk van prachtige kostbare wollen stoffen kwamen de bezoekers ogen tekort. Speciaal de creaties in pied-de-poule en in een verrukkelijk winters dessin zijn de felbegeerde klassiekers waaraan je de vakman Ronald Kolk meteen herkent.

De zeer welverzorgde entourage van de grote Piquézaal en ook de acts tussendoor van de zangeres en drie zangers hielden de aandacht van het publiek gevangen. Evenals een mooie danser die het carnavaleske karakter van de show op imponerende wijze accentueerde. Dit alles in een zacht glanzende bloemenzee van meer dan duizend anthuriums om de gasten liefdevol te verwelkomen.

...DE VENETIAANSE BRUID VAN RONALD KOLK...

FOTO: SYDNEY KORSSE