Sepehr Maghsoudi: frisse en vrolijke collectie voor 2018

  HOORN - Sepehr Maghsoudi: “Creëren is mijn roeping. Gehoor geven aan die innerlijke stem is niet de makkelijkste weg. Maar wel een die mij steeds een stap verder brengt bij het realiseren van mijn dromen. Ik zie het als een voorrecht om de wereld met mijn creaties te mogen verrijken.”

De show werd op verrassende wijze geopend door “De Dansonderneming” in een choreografie van Nanska van de Laar. De kostuums van de dansers werden door Maghsoudi ontworpen, als onderdeel van zijn nieuwste collectie.

Sepehr: “Nanska is al 10 jaar een dierbare vriendin, we herkennen elkaars visie als kunstenaar en wilden onze krachten verenigen.” Er wordt een catwalkshow getoond voor dames (en heren: waar wij later op terugkomen) in een fraaie opbouw van donkere naar meer uitbundige kleuren. De modellen, evenals de dansers, worden gekroond door een rode band op het voorhoofd.

De damescollectie kent een vlotte en gevarieerde belijning en maakt een vernieuwende indruk. De chique wollen mantel met pantalon combinatie is aanwezig maar er is ook veel ruimte voor de wijd uitlopende rok en krijtkleurige stoffen met zacht aandoende dessins. Veel overpanden en onverwacht bijgeplaatste versieringen maken blikvangers van pakken, jurken en jassen.

Alles bij elkaar brengt Sepehr Maghsoudi voor 2018 een frisse en vrolijke vooral jong ogende collectie waarin allerlei smaken zich kunnen herkennen.

Sepehr Maghsoudi
Salon Prive: Muntstraat 7 - 1621 GB Hoorn