Couture Sheila de Vries voor 2019: Joie de Vivre

  LEERSUM - Couturier Sheila de Vries lanceerde haar voorjaarscollectie voor 2019 'Joie de Vivre' deze keer in Parc Broekhuixzen in Leersum waar Anita Bos gastvrouw was tijdens een groots opgezet lifestyle-event. Een dag voor het bekende Macallan Diner waren hier in verschillende aaneengesloten zalen de laatste trends op het gebied van highlights en noviteiten uitgestald.

En tussen de honderden gasten weerklonken de vrolijke tonen van Franse chansons als achtergrond voor de kleurrijke show van couturier Sheila de Vries. Het was moeilijk voor de prachtige mannequins om zich showy door de vele uiteenlopende gasten heen te manoevreren maar de lange weg van de kleedkamer naar de catwalk lieten zij zich niet ontgaan.

"Voor mij is deze show weer een uitdaging ," meldt Sheila de Vries. "Wij hebben nu ook interieur-beleving aan onze portefeuille kunnen toevoegen." Zij had al eerder Prominent tot klant en is nu benaderd door Droomparken die het haar mogelijk maakt een villa op de Veluwe naar eigen smaak in te richten. "Natuurlijk ook een beetje in de hoop dat ook mijn klanten belangstelling voor een uitstapje naar zo'n vakantievilla hebben," reageert zij lachend op onze vraag. 

Haar show in Parc Broekhuizen laat vooral veel casual vacantiekleding zien. Zonnige outfits om op een cruise in mee te varen. Gemaakt van de mooiste kleurige stoffen en heerlijk om te dragen. In de drukte zagen wij al diverse direct herkenbare Sheila-klanten ronddwalen. Onmiddellijk viel ons oog op de stijlvolle verschijning van Tanneke Morshuis -eveneens interior designer - in haar kimonojasje met geborduurde bloemen in paisleystyle.

Een elegant baken in de modische zee van aanwezige gasten vormde de draagster van een unieke en handige zwarte poncho ontworpen door Sheila en afgebiesd met een gouden rand bezet met borduursel en hele kleine glinsterspiegeltjes. Navraag wees uit dat Paola Brinkman hier Esterre Mode vertegenwoordigde en met haar man Bram van de show genoot.

De bekende fotograaf Patricia Steur droeg een herkenbaar heerlijk zittend suéde jack van Sheila met franje. Zij was aanwezig met haar partner Theo Maijenburg
Ook Anouk van Nes, altijd even mooi en befaamd om haar dans- en acteerkwaliteiten, viel uiteraard meteen op. Zij is Sheila's muze en droeg evenals Sheila zelf een intrigerende zwarte avondjurk met een kleine glinstering in de stof.

De couturier Sheila de Vries zelf was gehuld in een zwart kanten tuniek bezet met paillett n en franje en een subtiele vormgeving van de mouw met plissées. Samen met haar zoon Gideon de Vries had zij het door de vele aanwezigen heel druk met het verloop van deze show. Maar de gasten konden genieten van heerlijke gerechten en heel veel moois. 

En deze Lazy Sunday Afternoon at Parc Broekhuizen was after all zeer succesvol voor de Sheila & Gideon Collections die weer veel interesse kon boeken voor de nieuwe bruisende voorjaars- en zomercollectie'Joie de Vivre voor 2019. 

SHEILA DE VRIES VOOR ZOMER 2019: CASUAL EN LUCHTIG OM ZO MET EEN CRUISE MEE TE VAREN....