Christian Lagerwaard en Alice Sunderland lanceren exclusieve show in Parijs

 

altPARIJS- Tijdens de prestigieuze modeshow van haute couture ontwerper Christian Lagerwaard verzorgde de creatieve Nederlandse juwelenontwerpster Alice Sunderland verzorgde de exclusieve juwelen in dit befaamde mode-mekka.

 

Als één van de weinige Nederlandse juwelenontwerpsters boekte Alice veel succes met de presentatie van haar eerste lijn.

De show op de Place Vendôme in samenwerking met de bekende designer Christian Lagerwaard werd georganiseerd voor een zeer selectief gezelschap. Alice werd in 1981 geboren op een boerderij in een dorpje in Friesland. Ze was op jonge leeftijd al erg gedreven. Na successen in de paardensport en musicals kwam ze in Antwerpen in aanraking met de diamant business.

Geïntrigeerd door deze mysterieuze steensoort besloot ze in Antwerpen de diamantschool te volgen en deed vervolgens een juweelontwerpopleiding. Zij iseen echte doorzetster.

Al snel kreeg Alice in Antwerpen haar eigen business als diamantair en juweelontwerpster en bediende klanten over de hele wereld. Haar grote droom, een eigen merk neerzetten onder de naam ‘Alice Sunderland’, heeft ze nu verwezenlijkt.

Zo ontwierp Alice de ring met 365 diamantjes. Voor iedere dag van het jaar een diamant en op aanvraag ingezet met een afwijkende kleur diamant voor een speciaal moment van de koper ervan.

De ring is handgemaakt in Italië en inmiddels in twaalf kleuren te verkrijgen. De ringen zijn benoemd naar de maanden van het jaar in het Frans. Alice gaat maar door want zij heeft heel sterk het gevoel dat er nog heel veel mooie plannen door haar te verwezenlijiken zijn. Binnen enkele maanden zal Alice Sunderland haar juwelenlijn lanceren in Nederland, Duitsland, Spanje en Italië.