Michael Barnaart van Bergen in de finale

altDEN HAAG- Veel applaus na de show van de jeugdige Michael Barnaart Van Bergen die talloze medewerkers van de verschillende Ambassades waaronder ook de Ambassade van Israël tot zijn publiek mocht rekenen.

Het was een zeer zonnige zomerse show met vrolijk getinte jurken. De ontwerper haalt zijn inspiratie uit elegante en ambitieuze vrouwen met een internationale flair.

Barnaart van Bergen presenteert een classy look waarmee hij de pure vrouwelijkheid viert. Hij ontwierp dit jaar de eerste HOMMAGE collectie met medewerking van Gemeentemuseum Den Haag en Haagse Museumnacht.

HOMMAGE is een collectie jurken geïnspireerd op bekende kunstenaars, designers en iconen.

Hij maakt slank afkledende jurken voor dames met opvallende dessins of retro-kenmerken die comfortabel zitten en zowel draagbaar zijn op kantoor, een zakenlunch of een feestelijke gelegenheid.

Ook de lange mooie mooie uitgaansjurken werden door het veel uitgaande publiek met kennis van zaken bekeken en gewaardeerd.

Wie vaak stijlvol ergens moet verschijnen kan dan ook vanuit ervaring beter dan wie ook beoordelen welke kleding qua presentatie het beste kan worden aangeschaft.

En in de residentie worden zoveel recepties en bals gehouden dat Barnaart van Bergen hard zal moeten werken om na zijn show aan alle bestellingen te kunnen voldoen.