Miljonair presents The Summer Fair met Monique Collignon

altNOORDWIJK- Regendruppels verhinderen haar niet heel representatief en elegent over de catwalk te stappen! Dat doe je gewoon als je in een creatie van Monique Collignon gekleed de show mag tonen. In een nat en kil sfeertje is de vierde editie van The Summer Fair afgesloten!

Dat gebeurde nadat het zeer exclusieve evenement voor 2011 met een spectaculaire VIP-night van start ging. De VIP-night stond o.a. in het teken van Miljonair's Most Invited Award. Interieurontwerper Eric Kuster die werd uitgeroepen tot Miljonair's Most Invited, de lijst met vaakst geïnviteerde Nederlanders van het magazine Miljonair.

Kuster kreeg de Award in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, uit handen van Miljonair-hoofdredacteur Yves Gijrath. Voorafgaand aan de bekendmaking van Miljonair’s Most Invited werd het ruimtevaartuig van Space Expedition Curaçao (SXC) voor het eerst aan de wereld getoond. Armin van Buuren, een van de eerste astronauten die met deze raket de ruimte in zal gaan, nam de onthulling van de ‘Lynx’ voor zijn rekening.