Emotionele bruidsmode bij Mart Visser

altVoor de vrouw die officieel haar leven gaat delen met een partner is het aanbreken van de trouwdag altijd een zenuwslopende aangelegenheid. Er worden dan een hele reeks van things-to-do van haar verwacht.

Zij gaat immers nu aan de buitenwereld laten weten dat zij een totaal nieuwe levensfase introduceert met een heel definitief karakter. En dat moet dus een onvergetelijke dag voor iedereen worden.

Dan wil je graag als bruid dat iedereen die belangrijk is voor je huidige familie en vrienden en de nieuwe familie die je nu er bij krijgt ook blij zijn met de belangrijke stap die je gaat zetten.

Dat vraagt niet alleen de gang naar het stadhuis of ook een kerkelijke ceremonie maar ook een complete organisatie voor het feest op de trouwdag zelf.

In allerlei culturen wordt dit feest op een andere wijze gevierd maar overal wordt vooral uitgekeken naar de manier waarop de bruid gekleed gaat. Voor couturiers is het maken van de bruidsjurk altijd nog een grotere uitdaging. Het is een delicate kwestie die het uiterste van de ontwerper en de maker vraagt.

Het is namelijk ook vaak de meest besproken jurk uit het leven van een vrouw die besluit in het huwelijk te treden. Daarom gaat de keuze van de juiste bruidsjurk vaak ook de familie zeer aan het hart. Het geeft een nieuwe vrouwelijke status weer. De uiteindelijke keuze daarvoor is een moeilijk en heel emotioneel geladen moment.

Hier ziet u de bruid die Mart Visser in zijn show coutureshow voor herfst 2011 en winter 2012 in zijn finale liet zien met de prachtige 'bruidsmeisjes' terzijde.

De bruid van dit jaar is Wendy-Kristy Hoogebrugge. De blonde beauty met haar helder-blauwe ogen werd gekozen uit vele mooie kandidaten in de 'Mart Visser zoekt een bruid'- wedstrijd. Zij mocht de bruidsjurk eveneens tonen op de Haute Couture show van Mart Visser in het Miele Experience Centre in Vianen.

Deze bruidsjurk iseen sieraad voor het oog. De decente belijning en de schitterende valling van Mart Vissers bruidscreatie en de gesloten sluier accentueren op tedere en bevallige wijze de charme van de stijlvolle bruid.