Stephan Badal met 30ste Coutureshow in Antwerpen

alt

Onlangs presenteerde couturier Stephan Badal zijn nieuwe couture collectie voor de herfst/winter 2010-2011 met een glamoureuze fashionshow in Het Elzenveld, Lange Gasthuisstraat 45, 2000 Antwerpen.

Heel wat nationale en internationale gasten uit de jetset, waaronder Bekende Vlamingen en Nederlanders, waren ook deze keer weer aanwezig. Ondanks het hoge celeberty-gehalte tijdens de show, treft men in het couturehuis zelf met name intimiteit en exclusiviteit.
 

Iedere klant geniet een VIP-treatment en bij ontvangst gaat de deur van het couturehuis dicht. Deze gewaardeerde ‘closed-door-policy’, die vooral in Amerika wordt toegepast, blijkt ook in België een succes te zijn!
 

Op zijn bijzondere 30ste coutureshow blikt de couturier terug in de tijd. De inspiratiebron voor deze herfst/winter collectie is onder andere gebaseerd op topstukken van 15 jaar Stephan Badal Haute Couture. Dit uiteraard met de duidelijke signatuur van de couturier.
 

De collectie voor deze winter is dan ook op zijn minst spannend te noemen en richt zich op de elegante vrouw met een gezonde dosis lef. De avondjurken hebben hoge splitten en geraffineerde lage decolleté’s. De cocktailjurkjes zijn strak en vrouwelijk en de jasjes zijn, zoals we gewend zijn van Stephan Badal, goed getailleerd.
 

In combinatie met de rokken en strakke broeken gaat het een pittig geheel worden op de catwalk. Shawls, korte bontjasjes of een cape krijgen we eveneens te zien. Een stijlvolle, draagbare en tijdloze collectie met een hoog glamourgehalte!
 

Badal heeft met verschillende soorten stofcombinatie gewerkt: kant, zijde en vooral ook weer leer en tweed. De show weer afgesloten met een prachtige bruidsjurk.