Collectie Stephan Badal vrouwelijk en elegant

Antwerpen is in rep en roer als Stephan Badal zijn coutureshow lanceert in het Elzenveld aan de Lange Gasthuisstraat. Zijn schitterende nieuwe couturehuis aan de Mechelsesteenweg 170 werd bekend vanwege het hoge celebritygehalte en de exclusiviteit van de omgeving. En door de intieme sfeer.

Iedere klant geniet daar een VIP-treatment en bij ontvangst gaat de deur van het couturehuis dicht. Deze gewaardeerde ‘closed-door-policy’, die vooral in Amerika wordt toegepast, blijkt in België een succes te zijn!

De collectie voor dit najaar is zeer gevarieerd. Badal maakt veel gebruik van leer in combinatie met kant en met embroderies. Dat maakt zijn creaties nog exclusiever.
Zijn show bevat deze keer een rijk gamma van kleur.

De avond- en cocktailjurken zijn ook dit seizoen ruimschoots vertegenwoordigd. Rijke stoffen worden gecombineerd met mouseline/zijde en organza.

Tweed jurken met tafta en handgeverfde bloemmotieven zorgen dat deze wintercollectie kleurrijk wordt. Bijzonder attractief zijn dit seizoen de mantelpakken. In mooie kleuren. Met scherp gesneden jasjes.

Heel sexy is een soort vrouwelijke smoking met bijzondere knopen als extra accent.

De hele collectie straalt een en al vrouwelijkheid en elegance uit, zoals we dat van Stephan Badal gewend zijn.

Stephan Badals bruidsjurk noemt hij dit keer “eenvoudig, simpel, maar vooral herkenbaar”. Maar deze is uiteraard oogverblindend als afsluiting van een spectaculaire kleurrijke show.

Na de show worden alle gasten weer ontvangen voor de after party met een groots walking diner. De gasten worden goed verwend met veel champagne van uiteraard ‘Moet- Hennesey’ en de catering wordt tot in de puntjes goed verzorgd door ‘Feestservice Vandersmissen’.

Het is een geweldig feest. Zo blijft Stephan Badal in alle opzichten één van de meest besproken couturiers van de Benelux…