Bruid van Ronald Kolk verovert Miljonair Fair

De 10de Miljonair Fair is een fantastisch glamourevent waarop ongelooflijk mooie shows van onze vaderlandse couturiers worden getoond. Ronald Kolk mag als laatste zijn geweldige coutureshow tonen waardoor iedereen met het beeld van zijn creaties nog op het netvlies zeer onder de indruk de beurs verlaat. Zijn collectie toont naast de bekende creaties uit zijn herfstcollectie ook een aantal verrasende nieuwe stukken.

 

Hij zegt hierover: 'Mijn opdracht in het leven is schoonheid creëren om mensen daarvan te laten genieten. Ik wil met mijn creaties laten zien hoe ik de wereld het liefst wil hebben, terwijl ik me ervan bewust ben dat de wereld vol haat, racisme en antipathie is."

Zijn clientèle is breed en internationaal georiënteerd. Zakenvrouwen, advocaten en politici, royalty, maar ook entertainers en mensen die in de showbizz werken, laten zich door hem kleden.

Daarnaast ontwerpt Ronald Kolk ook veel bedrijfskleding zoals onlangs voor het Mint Hotel te Amsterdam en hotel/restaurant Villa de Duinen te Noordwijk. Theaterkleding, onlangs voor Palazzo Amsterdam en Rotterdam. Ook deze prachtige witte bruid aan het slot van de show van Ronald Kolk veroverde iedereen op de Miljonair Fair door haar betoverende verschijning.

(De salon van Ronald Kolk is gevestigd aan de Overtoom 336 te Amsterdam).

 

© Foto: News Network / Sydney Korsse