Paul Schulten toont in Bussiness Class TV

  Iedere zondagochtend presenteert Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied met bekende en minder bekende gasten. Het programma is niet alleen bekend door allerlei ontspannen gesprekken over zaken die er toe doen maar ook door duidelijke reportages gemaakt door dochter Suze. In deze sfeervolle setting toonde Paul Schulten op 31 oktober op RTL7 zijn wintercollectie 2021/2022.

Nadat zijn show was aangekondigd luidde de eerste vraag in dit zakelijk geörienteerde programma aan Paul Schulten uiteraard hoe hij de afgelopen lockdown-periode was doorgekomen? "Laat er geen twijfel over bestaan: wij kunnen altijd rekenen op onze trouwe klanten,"reageerde hij. "Daarnaast was de vraag naar kleding voor speciale gelegenheden in de afgelopen periode veel beperkter dan anders maar bepaalde events vonden wel steeds plaats al gebeurde dat dan met minder mensen."

Enkele gasten toonden een glimlach toen gastheer Harry Mens met kennelijke opluchting concludeerde dat de mannequins in de show van Paul Schulten niet op dezelfde agressieve/boze wijze fashion presenteren als momenteel in Parijs voor 'bon ton' wordt gehouden. De couturier wees er op dat hij voor zijn huidige ready-to-wear collectie juist een geheel andere sfeer lanceert. "Voor deze periode kiezen de klanten juist voor warme kleuren en een kwalitaitef heel luxueuze maar ook comfortabele stijl," zei hij.

De opening van zijn collectie maakte bij veel dames het verlangen wakker heerlijk weg te schuilen in deze dieprode tweedmantel om daarin op een mooie herfstdag door het bos te lopen. Maar ook enkele jurken met een opvallend elegante belijning vielen zeer in de smaak.

Het is nu eenmaal zo dat een echte modemaker zoals ons land er slechts weinigen kent de kunst verstaat ook de charme van de vrouw met het niet-perfecte figuur duidelijk te maken. Het lijkt op goeie kappers die door een kleine wijziging van het kapsel iemand er meteen weer meer mooi en meer als zichzelf uit laat zien. En die jurken met heel aparte patronen moet je maar kunnen maken natuurlijk.

De gastheer vroeg of deze bijzondere creaties erg aan de prijs waren maar dat geldt wel voor couture. "Ready-to-wear is aanmerkelijk lager geprijsd,"reageerde Paul Schulten. "Maar ik maak van alle modellen toch maar enkele unieke stuks." Zijn creaties zijn gemaakt van mooie zijden en wollen jersey met veel stretch. Ongelooflijk fijn om te dragen.

Zijn collectie is leverbaar in de maten 36 tot 48. Zijn winkel is gevestigd in Badhoevedorp in de Badhoevedorplaan. Alle verdere info is te vinden op zijn site.

EEN EINDELOZE JAS VOOR EEN HERFSTWANDELING VAN DIEPRODE TWEED MET HANDIGE GROTE ZAKKEN OM LEKKER TEGEN DE GOUDEN BLAADJES AAN TE SCHOPPEN ...