Addy toont zijn nieuwste collectie in Marrakesh

  MARRAKESH - Dit weekend toonde Addy van den Krommenacker zijn nieuwste collectie tijdens de Morocco Fashionweek ten tijde van de Oriental Fashionweek. In de tuinen van het luxueuze Manderin hotel toonde Addy zijn collectie "Versailles" die geinspireerd is door de prachtige kleuren van het paleis Versailles . Het publiek was zeer enthousiast over de kleurrijke collectie en de recensies van de Marokkaanse media waren zeer lovend en men sprak over een " verbluffende " collectie .

De Nederlander Addy Van Den Krommenacker, beroemd geworden door zijn jurken die ook gedragen worden ook door leden van de Nederlandse koninklijke familie, presenteerde een collectie jurken geïnspireerd op de tuinen van Versailles, die het aanwezige publiek versteld deed staan.

Ontwerper Addy Van Den Krommenacker toonde zijn door prinsessen geïnspireerde collectie. Zijn collectie bestond uit een grote verscheidenheid aan felgekleurde jurken, elk met een eigen design. Veel van de stukken schitterden ook en trokken de aandacht van de VIPs en andere genodigden in de zaal.

Addy van den Krommenacker toonde een nieuwe collectie van zijn hand. Vanwege het couturethema van deze avond waren de stukken van de Nederlandse ontwerper iets subtiel van kleur, maar desondanks schitterend.

De ervaren ontwerper presenteerde de VIPs en gasten onder meer verschillende elegante witte jurken.

Dit tweede en laatste défilé van de MFW, gewijd aan de couture, heeft een opeenvolging van innovatieve ideeën laten zien,bedacht door nieuwe modeontwerpers uit Marokko en andere landen.

Ook de tuinen van het Mandarin Oriental die waren omgetoverd tot een decor voor design leken van harte de prachtige Addy-creaties  te verwelkomen. 

Op zijn beurt presenteerde de Nederlandse Addy Van Den Krommenacker, bekend om zijn robes gedragen door leden van de koninklijke familie van Nederland, een collectie jurken geïnspireerd door de tuinen van Versailles, die vooral een groot succes bleek te zijn bij het aanwezige publiek.