• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Weekendweer: aanhoudend zacht en flink wat zon

grfietsWEERONLINE - 25 october 2024 - HOUTEN - Komend weekend is het vooral zaterdag bijzonder zacht met 17 tot lokaal 21 graden, maar ook zondag verloopt nog aan de zachte kant met 15 of 16 graden. Vooral in het noorden kan de ochtend grijs verlopen door de aanwezigheid van mist, maar over het algemeen komt de zon er op de meeste plaatsen goed aan te pas. Neerslag staat nauwelijks op het programma.

Alleen in de nacht naar zondag en zondagochtend kan regionaal wat regen vallen.


Het wordt bijzonder zacht  in hetzelfde weekend waarin wij tussen 2 en 3 uur 's nachts de klok een uurtje achteruitzullen zetten.  Zaterdag begint vooral in de noordelijke helft van het op uitgebreide schaal met mist of nevel. In het zuiden komt de zon in de ochtend al snel tevoorschijn, maar in het noorden kan het aanzicht een tijd grijs blijven. Regionaal kan de mist hier zelfs tot in de middag blijven hangen, en dat zou niet de eerste keer zijn deze week. Dit is overigens zeker niet ongebruikelijk in de herfstmaanden.
In de middag staat vervolgens een droog en vrij zonnig weerbeeld op het programma.

Daarbij wordt het bijzonder zacht voor de tijd van het jaar met maxima van 17 graden in het noorden tot lokaal 21 graden in het zuidoosten. Hierbij staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen. Al met al heerlijk weer om lekker naar buiten te gaan voor een mooie herfstwandeling door de natuur.

Zondagochtend wat lichte regen mogelijk

In de nacht naar zondag komt wat meer bewolking voor en lokaal kan uit dikkere bewolking wat lichte regen vallen. In de loop van de nacht kan bovendien wederom wat mist ontstaan. Koud wordt het zeker niet. De minima komen uiteindelijk uit tussen 8 en 11 graden.

Zondagochtend is wat regen, vooral landinwaarts, niet uitgesloten. Op de meeste plaatsen is het echter droog en regionaal komt opnieuw wat mist voor. In de loop van de ochtend breekt de zon steeds vaker door. De meeste zonuren zijn uiteindelijk bestemd voor het westen en zuiden van het land. De temperatuur levert iets in vergeleken met zaterdag, maar met maxima van 15 of 16 graden blijft het zacht voor de tijd van het jaar. Eind oktober zijn waarden van 12 tot 14 graden gebruikelijk.
In de nieuwe week rustig herfstweer

Maandag is het licht wisselvallig met af en toe zon, maar ook enkele buien. De dagen daarna is het overwegend droog herfstweer. Wat betreft zonneschijn is de weersverwachting onzeker. Er is kans op vrij zonnige dagdelen, maar ook kans op hardnekkige lage bewolking en mist. Dit heeft ook gevolgen voor de temperatuur. Tijdens een zonnige middag kan het gemakkelijk 15 graden worden, maar op een grijze dag komt de temperatuur een aantal graden lager uit.

DOOR: BEREND VAN STRAATEN

HEERLIJK FIETSEN EN WANDELEN IN HERFSTIG AMSTERDAM MET RAADSELACHTIGE PLAKKERS OP HUN FIETS ...