• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Topchefs en de Toekomst van de Horeca:Innovatief en Verrassend

chesDe horeca maakt een transformatie door die op de Horecava goed zichtbaar zal zijn. Steeds meer topchefs worden maatschappelijke ambassadeurs: van duurzame kooktechnieken tot gezonde menu-opties en plantaardige gerechten.

Horecava 2025 is dé plek om hun innovaties en visies te ontdekken.

Topchefs zijn tegenwoordig meer dan keukenkapiteins; ze zijn mediafiguren en aanjagers van verandering. Bekende namen als Jef Schuur zetten zich in voor duurzame visserij en andere groene initiatieven, waarbij ze hun platform gebruiken om bewustwording te creëren. Op Horecava geven zij met internationale chefs en wetenschappers inspirerende sessies, zoals het Symposium Duurzame Vis.

Non-Alcoholische Pairing en Lokale Producten ... Daar gaat het om. Ook in high-end dineren is een gezondere levensstijl te zien: innovatieve non-alcoholische pairings en gebruik van lokale producten staan centraal.

Chefs en sommeliers combineren verfijnde mocktails, kombucha en 0.0-wijnen met gerechten, met net zoveel aandacht voor balans en smaak als bij traditionele wijnarrangementen.

Hier wordt het vak wel met veel plezier uitgeoefend en streeft men ook bewust naar een gezonde werkcultuur. De horecasector werkt ook aan een betere werk-privébalans. Met flexibele werktijden en focus op personeelstevredenheid streven zaken ernaar om burn-out en uitval te verminderen.

De Horecava, van 13 t/m 16 januari 2025, biedt horecaprofessionals een inkijk in deze nieuwe trends, die duurzaamheid en welzijn combineren met culinaire creativiteit.