• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Zeist verwelkomt urban sushi-restaurant

  ZEIST - Een heerlijk avondje uit in een eigentijds Japans restaurant waar je kunt kiezen uit classics én nieuwe creaties van een bekende chef. Vanaf begin oktober is het zover, dan kunnen Zeistenaren aan de Panweg terecht in het nieuwe urban sushi-restaurant Sushi San.

De zaak is uniek ingericht met een combinatie van modern design en traditionele Japanse elementen zoals grote houten kolommen, rijstpapieren lampen en tekeningen van koi karpers. Hier genieten straks zowel kleine als grote gezelschappen van een exclusief all you can dine concept.

Zeist heeft er een nieuwe horecahotspot bij: vanaf oktober dineer je bij Sushi San aan de Panweg met vrienden, familie of collega’s in een intieme setting. Eigenaar Nyls Wang kijkt uit naar de opening van zijn zaak. “Zeist is een mooie gemeente en ik wil gasten hier heel graag kennis laten maken met ons moderne all you can dine sushi restaurant. Bij ons kun je onbeperkt en betaalbaar genieten van een eigentijdse Japanse keuken, en staat tegelijkertijd service en kwaliteit hoog in het vaandel.”

Het restaurant is ingericht met natuurlijke materialen zoals eikenhout, natuursteen en veel glas. Ook werkten de interieurontwerpers van Horeca Sfeermakers met strakke vormen en een moderne stijl. De urban sfeer wordt gecreëerd door het gebruik van grote hangplanten en bomen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de intieme sfeer in Sushi San wordt gewaarborgd.

Zo valt het nauwelijks op dat deze zaak wel 275 gasten binnen en 90 gasten buiten kan verwelkomen. Een ander bijzonder element aan Sushi San, is het all you can dine concept (exclusief drankjes). Voor een vaste prijs per gast mogen er elke ronde vier gerechtjes worden besteld. Er is een maximum aantal rondes, afhankelijk van het no spillingsbeleid. Zo presenteert Sushi San een originele vorm van all-you-can-eat.

Het talent en het enthousiasme van de - nu nog mysterieuze – chef straalt van de menukaart af. Zijn liefde voor kwalitatieve producten en verse ingrediënten zijn duidelijk terug te zien.Zo wordt er gewerkt met wagyu beef, truffel en kwalitatief hoogstaande sashimi. Dit authentieke rauwe visgerecht, bereidt met frisse smaken en verse kruiden, is één van de specialiteiten van de chef. Hierover zegt hij: “Ik houd van ingrediënten als yuzu en lime."

Voor visliefhebbers zijn er ook bijzondere creaties, zoals geflambeerde zeebaars met een crème van uien, avocado en komkommer. Naast deze prachtige gerechten, vind je ook genoeg klassiekers op de kaart, zoals de California roll, spicy crispy ebi roll, hotbowls en spicy prawns.

Op de drankenkaart worden gasten ook weer verrast door een combinatie van klassiekers en nieuwe producten. Zo is er keuze uit mooie cocktails, Japanse speciaalbieren en streekbieren en bijzondere Japanse whisky’s.

Sushi San is de nieuwste populaire dinerbestemming voor iedereen uit de wijde omtrek. Wie van kwalitatieve Japanse sushi houdt, een gastvrije bediening met aandacht én een moderne kijk op horeca, is hier zeker aan het juiste adres.

Eigenaar Nyls Wang heeft namelijk nóg iets bijzonders toegevoegd aan de restaurantbeleving. Ze zijn één van de eerste zaken in Nederland die hun bediening laat ondersteunen door robots.

Wang zegt hierover: “De robots zullen niet onze medewerkers gaan vervangen maar juist ondersteunen zodat onze medewerkers extra service en aandacht aan de gasten kunnen geven.” De robots krijgen een eigen persoonlijke naam en vormen zo onderdeel van het Sushi San-team. Zo wordt een avondje Sushi San een unieke ervaring.

JAPANS RESTAURANT IN ZEIST MET ROBOTS IN DE BEDIENING...

SUSHI SAN - PANWEG 118 - 3705 GG - ZEIST
Tel. 030-9631492