• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Duurzaam trouwen met 'n heel beperkt budget

  ROTTERDAM - Een trouwjurk een tweede leven geven? Misschien ben je wel een super-milieu-bewuste bruid? En beschik je helaas ook nog eens over een héél klein budget. Dan kun je in Rotterdam de mooiste dag van je leven duurzamer maken en er toch op de grote dag als een erg mooie bruid uitzien.

Duurzaam is hot en je kunt beginnen bij je trouwjurk want het is toch doodzonde als zo’n prachtige jurk maar één keer wordt gedragen? Dat kan je ook doen om iemand anders tegemoet te komen die het wellicht dolgraag zou willen overnemen. Bij Pre Loved kunnen dames op 22 en 23 november 2019 een ooit gedragen weddingdress inleveren bij hotel STROOM Rotterdam.En wie dat wenst kan daarna ook op zondag 24 november een parel van een bruidsjurk uitzoeken tijdens de Pre Loved Sales. En voor wie een gedragen bruidsjurk inlevert kan er nog een leuk soort van afscheidsbedrag in zitten. Wie dan deze jurk koopt bespaart op materiaal wat niet meer nodig is om een nieuwe weddingdress te maken. En voor wie toevallig over een beperkt budget beschikt geldt dat je niet alleen voordeliger uit bent maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

De initiators van deze Pre Loved Wedding Dress zijn hoteleigenaar STROOM Rotterdam en Jantiene Berg en wedding planner en stylist Shiela Valkhof van Waanzinnig Trouwen. Zij besloten er wat aan te doen dat belangrijke kleding best langer mee kan gaan. Zij zien dit ook als tegentrend van fast fashion (zoals bekend van wegwerpgedrag en oneerlijke handel) en zijn voorstander van slow fashion ofwel modetrends die langer meegaan dan een paar weken/ In plaats daarvan willen zij eerlijke handel en productie en duurzaamheid voorop plaatsen.

Vanuit dit idee is Say yes to the Pre Loved wedding dress ontstaan: een duurzame en milieuvriendelijke manier om jouw wedding dress een langer leven te geven.

Bij Pre Loved kun je na inschrijving via de website op 22 en 23 november 2019 jouw bruidsjurk inleveren. Bijbehorende accessoires, zoals sluiers en schoenen zijn ook welkom. Bij het inleveren wordt samen met de verkoper de prijs bepaald. Uiteraard zijn er een paar regels. Zo moeten alle items in goede staat zijn, en dient alle kleding gestoomd of gewassen en gestreken te zijn. (Dus schoon en zonder vlekken, kreukels, geurtjes en gaatjes).

Ook de schoenen dienen in goede staat te zijn. Op zondag 24 november gaan de aangeboden jurken in de verkoop. Is jouw jurk niet verkocht? Tot 1 december kunnen de artikelen worden teruggenomen. Kleding die niet wordt opgehaald, wordt geschonken aan een goed doel.

Wie gegarandeerd de eerste keus wilt hebben uit de Pre Loved weddingdresses, kan een ticket kopen voor de Pre Pick rondes. Eén ticket is geldig voor twee personen, inclusief een welkomstdrankje. En er is heel veel keus maar het is natuurlijk prima om daar de beste weddingdress bij te kunnen ontdekken.

Meer info over data inleveren bruidsjurk en de SALE daarna is te vinden op de site van prelovedweddingdress.nl