• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Mensen betalen binnenkort met hand, gezicht en ogen

  WORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 26 maart 2024 - TAIPEI – Een in Taiwan gevestigd bedrijf verwacht dat mensen binnenkort voor goederen en diensten zullen betalen via hun “gezichtsherkenning, vingerafdrukken, oogscans en handafdrukken.”  Jean-Philippe Niedergang, een regionale CEO van de wereldwijde leider in de betalingssector Castles Technology, zei dat biometrische betalingen met behulp van “een volledig persoonlijk en onvervangbaar mechanisme de fraude aanzienlijk zullen verminderen.”

Hij zei dat betalingen op ‘verkooppunten’, zoals in winkels en restaurants “een grotere efficiëntie in het geautomatiseerde betalingsproces mogelijk maken door de wachttijden voor klanten te verkorten.” Niedergang merkte op dat “het gebruik van vingerafdrukken als verificatiemiddel op smartphones de ontwikkeling van ‘biometrie’ heeft aangemoedigd”, verwijzend naar persoonlijke menselijke kenmerken.

Hij citeerde een onderzoek van het Dentsu Data Lab-bureau dat in 2021 in 14 landen werd uitgevoerd, waaruit bleek dat “81 procent van de respondenten bereid zou zijn vingerafdrukken te gebruiken in plaats van pincodes.” Uit een onderzoek van bankkaartmaatschappij Visa bleek dat “79 procent van de Fransen biometrie vertrouwt als een veilig authenticatiemiddel.” Bovendien beweerde de Groupement des cartes bancaires CB, het nationale interbancaire netwerk van Frankrijk, dat 52 procent van de Fransen "hun vingerafdruk verkiest te gebruiken in plaats van hun pincode.”

Hij erkende echter dat er bij biometrie nog steeds zorgen zijn over ‘kosten, veiligheid en gegevensopslag’. “Het risico dat onvervangbare biometrische informatie door hackers kan worden verkregen, doet twijfels rijzen bij consumenten”, gaf hij toe.

“De opslag van deze gecodeerde informatie roept vragen op over de evolutie van biometrische betalingen. Wie moet verantwoordelijk zijn voor het waarborgen van de veiligheid van biometrische informatie: de bank of de aanbieder van betaalterminals? Deze kwestie hangt grotendeels af van het vertrouwen van de gebruikers.”

Ondanks zorgen verwacht hij echter dat de stap om met gezicht, ogen en vingers te betalen zal doorgaan. “De contactloze biometrische betaalkaart is momenteel de enige biometrische betaalmethode op de markt.”

De “evolutie naar andere formaten, zoals het aderpatroon op een hand of gezichtsherkenning, zal naar verwachting echter de volgende stap zijn”, benadrukte Niedergang.

“De biometrische technologie die al in smartphones wordt gebruikt en de acceptatiegraad ervan laten zien dat de consumentenmarkt klaar is om deel te nemen aan dit nieuwe, innovatieve tijdperk in de financiële sector.”

DEZE BIOMETYRISCHE TECHNOLOGIE  'DIE BOVEN DE MARKT HANGT' BOEZEMT LANG NIET IEDEREEN VERTROUWEN IN  ...

MENSEN ZIJN VAAK ZO GEOBSEDEERD DOOR INNOVATIE DAT ZIJ DE SNELSTE WEG ALTIJD DE BESTE NOEMEN MAAR DE KORTSTE WEG IS LANG NIET ALTIJD DE VEIIGSTE...