• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Paris Books: Voor Schrijvers, Door Schrijvers

  Droom je ervan om je eigen boek te schrijven? Paris Books begint met jouw idee, hoe pril het ook is, en begeleidt je door het hele schrijfproces met persoonlijke coaching door ervaren redacteuren. Bij Paris Books werken toonaangevende professionals uit de boekenwereld samen om je te helpen jouw boek te schrijven en uit te geven. Neem bijvoorbeeld Julia Krulias, logopediste van beroep, die haar ideeën tot leven bracht in "Eekhoorn heeft het druk", een boek dat kinderen (en hier of daar ook volwassenen) helpt in deze hectische tijden. Het vergt veel toewijding, maar met de juiste begeleiding wordt zelfs een prentenboek een meesterwerk. Hoe heeft deze sociaal bewogen schrijfster dit voor elkaar gekregen?

Paris Books is een initiatief dat voortkomt uit de visie van Geert Kimpen, niet alleen bekend als succesvol auteur (bekend van onder andere "De Kabbalist"), maar ook als iemand die zijn boeken op de beste manier in de wereld weet te zetten. Sinds 2012 organiseert hij zeer succesvolle schrijfweken waar honderden auteurs aan hebben deelgenomen.

Paris Books is ontstaan uit de vraag van vele auteurs naar ondersteuning en begeleiding tijdens het schrijf- en uitgeefproces. Maar inmiddels weten ook vele andere schrijvers de weg naar Paris Books te vinden. Het gaat om een zeer praktische werkwijze. Beginnende schrijvers staan er nu eenmaal doorgaans helemaal alleen voor want mensen die je echt helpen in plaats van zogenaamd hulpvaardig af te kraken in plaats van je bij te staan zijn heel moeilijk te vinden  Qua werkmethode is Paris Books een fenomeen wat je op allerlei manieren kan supporten. Waar het om gaat? Een breed aanbod van diensten ...  

Heb je al een idee voor je boek? Misschien voel je het verlangen om jouw verhaal te vertellen, maar weet je niet waar te beginnen. Misschien heb je al tientallen pagina's geschreven, maar twijfel je aan de richting. Of misschien heb je nog geen letter op papier gezet. Wat je situatie ook is, Paris Books kan je erbij helpen als collega, coach of gids.

Dat kan op veel verschillende manieren. "Wil je snelheid maken met je idee? Heb je een duidelijke methode, visie of stappenplan dat je zo snel mogelijk als boek wilt zien? Kies dan voor ons exclusieve sneltraject voor ondernemers. We bieden professionele begeleiding om snel een kwaliteitsboek op de markt te brengen, zonder eindeloze trajecten," laar Paris Books weten.

Misschien heb je wel briljante ideeën, maar niet het talent om ze op papier te zetten. Bij Paris Books kun je een ghostwriter inhuren om je te helpen jouw verhaal tot leven te brengen.

Er is een hele staf van mensen beschikbaar om alle aspecten van het uitgeefproces voor de schrijver te regelen. De oprichter Geert Kimpen zag tijdens zijn werk bij een traditionele uitgeverij dat auteurs soms onvoldoende ondersteuning kregen in elke fase van het proces. "Daarom bieden wij beginnende auteurs persoonlijke coaching door topredacteuren gedurende het hele schrijftraject,"zegt hij. "Wij zijn jouw partner, collega, coach en uitgever," zegt hij zowel tegen twijfelende beginners als ervaren auteurs. "Als je dat wilt, natuurlijk. Je kunt ook kiezen voor begeleiding gedurende een deel van het traject."

Paris Books heeft inmiddels een uitgebreide portfolio van succesvolle uitgaven opgebouwd. Meer informatie hierover is te vinden op de website Paris Books.

JULIA KRULIAS, VAN BEROEP LOGOPEDISTE, BEDACHT 'EEKHOORN HEEFT HET DRUK' OM KINDEREN EN ANDEREN TE HELPEN ...