• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Aangrijpende Muziektheatervoorstelling 'A Queen’s Soul'

yuliYuli Minguel brengt aangrijpend verhaal naar het podium in muziektheatervoorstelling 'A Queen’s Soul'. Van de uitputtende strijd met Jeugdzorg tot het hartverscheurende verlies van haar drie maanden oude dochtertje. In haar nieuwste muziektheatervoorstelling A Queen’s Soul vertelt Yuli Minguel het verhaal van het tragische verlies van haar dochter, waarbij ook de druk van Jeugdzorg en de belastingdienst een belangrijke rol speelden.

Minguel, die landelijk bekend werd als een van de eerste finalisten van Idols, brengt met deze voorstelling een diep persoonlijke ervaring naar het podium.
 “De pijn en het verlies dat ik heb ervaren, maar ook de kracht die ik eruit heb geput, probeer ik een plek te geven in mijn muziek en theater.” A Queen’s Soul is een eerbetoon aan alle moeders die vechten voor hun kinderen in een systeem dat hen vaak lijkt te breken in plaats van te ondersteunen. “Ik wil een stem geven aan de vele moeders die, net als ik, worstelen in een systeem dat hen eerder breekt dan ondersteunt,” vertelt Yuli.

Yuli Minguel, bekend van haar werk met artiesten als Mariah Carey en Justin Timberlake, treedt in A Queen’s Soul op als een kwetsbare maar krachtige soulqueen. Ze verweeft muziek, theater en haar levenservaringen tot een voorstelling die het publiek raakt tot in de ziel. Het verlies van haar dochter, in combinatie met de druk van jeugdzorg en de toeslagenaffaire, vormt de kern van deze aangrijpende productie.

Het publiek kreeg eerder al een glimp van Minguel's emotionele reis in RTL4's programma Better Than Ever, waar ze haar verhaal deelde met Martijn Krabbé en Waylon. In A Queen’s Soul krijgt ze echter de ruimte om dieper in te gaan op de gebeurtenissen en de rol van Jeugdzorg, iets wat op televisie te beperkt was om volledig te bespreken.

 TOPMUZIKANTEN ONDERSTEUNEN YULI'S KRACHTIGE VERHAAL ...

Ondersteund door een groep van de beste muzikanten van Nederland, waaronder drummer Satindra Kalpoe (Nobody’s Wife), bassist Lesley Joseph (Mai Tai, Trijntje Oosterhuis) en pianist Jean Felipe Ansjelina (Frenna, Tabitha), biedt A Queen’s Soul een meeslepende mix van muziek en theater. Deze multidisciplinaire aanpak versterkt de emotionele impact van Yuli’s verhaal, waardoor de voorstelling zowel artistiek als maatschappelijk relevant is.

De voorstelling komt op een moment waarop het Nederlandse jeugdzorgsysteem onder de loep ligt. Recente rapporten tonen aan dat veel gezinnen zich kwetsbaar en in de steek gelaten voelen door instanties die juist bescherming zouden moeten bieden. Eveneens gemeld door NPO Radio 1: "De problemen in de jeugdzorg blijven zich maar opstapelen, terwijl het aantal hulpbehoevende jongeren alleen maar stijgt."

“Ik hoop dat A Queen’s Soul een bredere discussie op gang brengt over hoe we het jeugdzorgsysteem kunnen hervormen,” zegt Yuli. “Het is tijd dat de stem van de moeders die in de schaduw van dit systeem leven, wordt gehoord.”

A QUEEN'S SOUL IS VANAF NU TE ZIEN IN DE NEDERLANDSE  THEATERS ...