• Vier Dutch Designbureaus naar National Museum of Qatar...

 • Couture Sheila de Vries voor 2019: Joie de Vivre

 • 8ste Editie jaarlijkse Canal Catwalk eerbetoon aan Anne Frank

 • Tom Coronel Top 6 op Nürburgring Nordschleife

 • 'Manmade / no human' in Museum aan het Vrijthof

 • Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier bij Eduard Planting

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Jurassic World: Fallen Kingdom in 3D

  Er woedt een stroom van woeste dinosaurissenfilms door ons land. Iedereen kan volop huiveren op verschillende data. Er is een keuze mogelijk uit het volgende lijstje met data om dit spektakel eventueel te volgen. Op maandag 28 mei a.s. is de blockbuster Jurassic World (deel 1) te zien op Veronica, met voorafgaand een exclusieve clip uit Jurassic World: Fallen Kingdom.

Op 5 juni a.s. vindt de Nederlandse première plaats van Jurassic World: Fallen Kingdom in samenwerking met Veronica. De Meimaand Filmmaand wordt speciaal voor de fans van Veronica dit jaar afgesloten met de exclusieve première van Jurassic World: Fallen Kingdom. Of kijk op 11 juni middernacht naar Veronica’s Sneak Peek vanJurassic World: Fallen Kingdom in het Theater Amsterdam.

In het 3D actie-spektakel Jurassic World: Fallen Kingdom keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Waar gaat het over in het gevallen koninkrijk? Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.

Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden.

Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

In dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit zullen Jeff Goldblum en BD Wong weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall.

De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment.

Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza. Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 6 juni in de bioscoop, in 3D, IMAX, Dolby Cinema en 4DX.

...ZIJ PROBEREN DE DINOSAURISSEN TE REDDEN...