• Olivia Colman won de Oscar voor haar hoofdrol in The Favourite

 • Vier Dutch Designbureaus naar National Museum of Qatar...

 • Fabienne Delvigne presenteert elegante couturehoeden

 • Couture Sheila de Vries voor 2019: Joie de Vivre

 • 8ste Editie jaarlijkse Canal Catwalk eerbetoon aan Anne Frank

 • Flagship Boutique Chopard nieuw op Bondstreet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Tree Lighting 2018 InterContinental Amstel Hotel Amsterdam

  AMSTERDAM - Het was weer een druk jaar voor heel veel mensen. En 2018 is nog niet voorbij en zal zeker nog de nodige verrassingen brengen. Maar ieder jaar is het weer een bruisend hoogtepunt in de donkere dagen voor Kerst als de Tree Lighting plaats vindt in het InterContinental Amstel Hotel Amsterdam, partner van de Royal Catwalk. Deze feestelijke traditie verenigt de gewaardeerde gasten en vele vrienden van het beroemde hotel en tal van relaties met eveneens een aantal toegewijde medewerkers die zich de kans op dit feestelijke event niet graag laten ontgaan.

Het is altijd een bijzonder moment als de lichten in de Kerstboom in de grote hall worden ontstoken. Dit jaar had de feestelijke bijeenkomst bovendien een bijzonder karakter doordat de nieuwe General Manager Jean-Paul Kroese die vanuit zijn ervaring beschikt over een groot internationaal netwerk ook zijn voorgangster Anita Bos mocht ontvangen.

Zij maakte stralend haar entrée want zij heeft haar zware taak dit najaar vervangen door als General Manager aan de slag te gaan op het landgoed Parc Broekhuizen wat zij op de van haar bekende wijze op de kaart zal zetten. Dit biedt haar ook meer gelegenheid tot wat meer privacy voor haar gezin met twee studerende kinderen. De beide General Managers kenden elkaar al vanuit een eerdere samenwerking. Anita Bos liet onlangs weten dat het landgoed Parc Broekhuizen wat al een internationale designprijs verwierf haar verwachtingen qua locatie, de faciliteiten en de inrichting ver heeft overtroffen.

Tijdens het event deed Hans Snijder, Directeur Media & Fondsenwerving, een krachtig beroep op de aanwezigen om te doneren voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

De komiek, musicus en presentator Jochem Myjer sprak als vaste gast van 'ons' Amstelhotel over de romantiek en de support van de lieve behulpzame medewerkers die hij ondervond als hij tijdens langdurige optredens in Carré in het Amstel te gast is. Hij noemde het goede doel tijdens het event maar liet ook weten dat er geen enkel vijfsterren hotel in Nederland kan tippen aan de magie van het Amstel.

"Ik vind het een grote eer om juist hier de kaarsjes te mogen aansteken. Dit soort magische momenten moeten we koesteren want in deze botte harde wereld kunnen we drie dingen heel erg goed gebruiken: meer magie, meer liefde en meer licht..."

Komiek Jochem Myjer, Jan-Paul Kroese, General Manager van het Amstel en Hans Snijder, Directeur Media & Fondsenwerving, gaven tenslotte in een magische sfeer samen een druk op de knop voor de kerstverlichting.

(De Prinses Máxima Centrum Foundation heeft als doel projecten te realiseren, die buiten de reguliere zorgdekking vallen. Zoals zorgen voor kleine extra's waardoor het leven van de kleine patienten zo normaal mogelijk kan doorgaan.)


... JOCHEM MYJER TIJDENS ZIJN EMOTIONELE SPEECH ... OP DE ACHTERGROND GENERAL MANAGER JEAN-PAUL KROESE....

FOTO: AB BLAUW VAN AB BLAUW FOTOGRAFIE