• Olivia Colman won de Oscar voor haar hoofdrol in The Favourite

 • Vier Dutch Designbureaus naar National Museum of Qatar...

 • Fabienne Delvigne presenteert elegante couturehoeden

 • Couture Sheila de Vries voor 2019: Joie de Vivre

 • 8ste Editie jaarlijkse Canal Catwalk eerbetoon aan Anne Frank

 • Flagship Boutique Chopard nieuw op Bondstreet

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Sterren schitteren bij Golden Globe Awards 2019

  HOLLYWOOD -De grote avond van de belangrijkste party in Hollywood heeft weer in het brandpunt van de belangstelling gestaan bij sterren en publiek. En natuurlijk helemaal bij de Rode Loper Press waarvan velen fluisteren dat zich hier toch ieder jaar te veel paparazzi-fotografen naar voren dringen. Iets waarover je geen fan hoort klagen want zij zijn graag tot in de details op de hoogte van alles wat hun grote zingende of filmende of toneel spelend voorbeeld meemaakt.

Daarom vergt het optrfeden op de Rode loper bij de uitreiking van Awards ook een enorme discipline en veel zelfvertrouwen van de sterren. Want als ze ook maar even 'n klein foutje maken wat de vele camera's registeren kan hun dit nog maandenlang worden nagedragen.

De kleding van de dames en heren Beroemdheden moet volop glamour uitstralen en super-perfect zijn, gezichtsexpressie en gezelschap worden tot in de puntjes uitgeplozen speciaal door de druk flitsende en noterende en interviewende horde van de pers. Dit zijn dames en heren die onder meer scherp checken hoe de haardracht, het schoeisel en de sieraden van het zich beminnelijk presenterend gezelschap van Sterren er qua verdienmodel voorstaan.

En veel beroemdheden zijn dan ook supergelukkig als ze voor de Golden Globe Awards 2019 weer voor een avond prachtige kostbare sieraden bij Chopard Creations kunnen scoren.
Op zondag 6 januari 2019 schitterden de acteurs Julia Roberts, Julianne Moore, Saoirse Ronan, Melissa McCarthy, Connie Britton en Stephan James op een overweldigende wijze daarmee op de rode loper. Zo ongeveer de beroemdste sterren van de wereld. Waarom zijn de daar zo blij mee?

Ook al krijg je als ster geen Award voor je spel en valt je film niet in de prijzen: je wéét dat de kenners en je fans met diepe bewondering en welhaast ongeloof zien hoeveel extreem-mooie kostbare sieraden er voor het oog voorbij trekken en het stardom ondanks het gemis aan het winnen van prijzen totaal in stand houdt en zelfs overtreft. Vooral Julia Roberts is beladen met diamanten oorhangers, rinen en armband van Chopard. Maar ook de andere wereldberoemde vrouwelijke sterren tonen met een brede glimlach de mooiste brillianten en platinum ringen en worden alom zeer bewonderd.

Voor deze keer werd ook de acteur Stephan James, Best Motiord in Picture Drama genomineerde voor zijn rol in If Beale Street Could Talk, geselecteerd om een L.U.C Regulator uurwerk te dragen met een verzilverde wijzerplaat en 18k rose gold case en manchetknopen met .99 karaatjes diamanten en onyx in 18k rose gold. In de film waarin hij zo succesvol speelde beeldt hij trouwens diepe armoede uit tijdens een heftige samenloop van omstandigheden.

(Deze film speelt in de jaren '70 in New York. Het verhaal: Na een jarenlange vriendschap durven Tish en Fonny op negentien- en twintigjarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen).

Op de rode loper is de acteur echter ook door Chopard Creations van een voornaam voorkomen verzekerd. De show must go on en dat vormt natuurlijk ook een prominente bijdrage aan zijn publieke imago. Iedereen weet overigens best wel dat de Chopard Creations zo op de van hun van ouds bekende uitzonderlijk charmante wijze de schoonheid en illusies weet te accentueren die de entertainmentwereld ons bieden.

... HORLOGE EN BROCHE... CHOPARD CREATIONS VOOR DE GROTE HOLLYWOOD PARTY VOOR DE STERREN ...