• 'Manmade / no human' in Museum aan het Vrijthof

 • Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier bij Eduard Planting

 • Paul Schulten lanceert BLEND voor 19/20

 • Modeshow Sheila de Vries laat mooie tijden herleven

 • Over Edwin Oudshoorn Couture

 • Chopard Bag by Chloë Sevigny op de green carpet

 • Film: And Then We Danced

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Boek: Eetgedrag om zelf ziektes te genezen

Met eetgedrag jezelf genezen van allerlei ziekten, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten van Dr. William Li... Zou dat kunnen? Ontdek de nieuwste wetenschap over hoe eten je lichaam in staat stelt zichzelf te genezen en zo ziekte te verslaan. Eet je een weg naar een optimale gezondheid met dit boek, een New York Times bestseller.

Op zichzelf zegt het niets als veel mensen iets graag willen geloven wat in een boek staat en dat heel graag willen geloven maar toch voelen veel mensen tegelijk ook wel dat iemands eetpatroon sterker de gezondheid beïnvloedt dan wij in het algemeen aannemen. Dat neemt niet weg dat een bepaalde denkwijze als bruikbaar uitgangspunt kan worden aanbevolen met onzerzijds de begeleidende suggestie hierin ook s.v.p. weer niet door te draven.

Eet om ziekte te verslaan’ is een levensveranderend handboek met details over 200 genezende voedingsmiddelen die je aan je maaltijden kunt toevoegen ter ondersteuning van de lichaamseigen afweersystemen. Denk aan: pruimen, kaneel, zuurdesembrood, rode wijn en bier, zwarte bonen, San Marzano-tomaten, olijfolie en kazen zoals Camembert en Cheddar.

Met het plan van Dr. Li kies je 5 voedingsmiddelen waar je al van houdt, die voeg je 5 keer per dag toe aan je maaltijden en zo ondersteun je de 5 natuurlijke afweersystemen van je lichaam (Angiogenese, Regeneratie, Microbiota, DNA-bescherming en je immuunsysteem). Baanbrekend arts en wetenschapper, Dr. William Li, geeft het bewijs dat meer dan 200 gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen o.a. kanker kunnen verhongeren, het risico op dementie kunnen verminderen en tientallen vermijdbare ziekten kunnen verslaan.

Eet om ziekte te verslaan is zowel informatief als praktisch. Het verklaart de wetenschap van genezing en preventie, geeft strategieën voor het gebruik van voedsel om de gezondheid actief te stimuleren, en wijst de studie van welzijn en herstel van ziekten in een opwindende nieuwe richting. Het zijn niet de minsten die dit boek aanbevelen.

‘Als voedsel inderdaad een medicijn is, dan is het nu tijd om het ook zo te behandelen. In 'Eet om ziekte te verslaan' heeft Dr. William Li, angiogenese-expert, jarenlange onderzoeksresultaten verzameld en stelt op basis daarvan specifieke hoeveelheden voedsel voor die ziekten kunnen behandelen, variërend van diabetes tot borstkanker.’ - Time Magazine (2019)

‘Als het je doel is om het aantal gezonde jaren dat je nog hebt te verlengen, kunnen je voedselkeuzes je kansen hierop doen omslaan in jouw voordeel.’ - Thriveglobal.com (2019). Dit klinkt ook goed: ‘Dr. William Li put in zijn boek uit meer dan 30 jaar medisch onderzoek, hij citeert meer dan 200 heilzame voedingsmiddelen, met daaronder 700 wetenschappelijke referenties. "Het gaat niet alleen om het eten," zegt hij, "maar juist ook over hoe ons lichaam reageert.”’ - The Times UK (2019)

Dr. William Li is internationaal wereldberoemd arts en wetenschapper, met als specialisatie Angiogenese (de vorming van nieuwe bloedvaten vanuit bestaande bloedvaten). Dr. Li heeft gestudeerd aan de faculteit van de Harvard Medical School. Zijn baanbrekend werk en onderzoek heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van meer dan 30 nieuwe medische behandelingen. Hier hebben wereldwijd meer dan 50 miljoen mensen gebruik van gemaakt. Zijn onderzoek omvat meer dan 70 ziekten, waaronder kanker, diabetes, blindheid, hartaandoeningen en obesitas.

Zijn TED Talk (2010) ‘Kunnen we door te eten kanker uithongeren?’ is meer dan 11 miljoen keer bekeken.

Boek: Eet om ziekte te verslaan - 5 voedingsmiddelen, 5 keer per dag, keuze uit 200 producten
Auteur: William Li

Verschijnt op 12 november 2019
Uitgeverij: KOSMOS