• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Boek: Eetgedrag om zelf ziektes te genezen

Met eetgedrag jezelf genezen van allerlei ziekten, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten van Dr. William Li... Zou dat kunnen? Ontdek de nieuwste wetenschap over hoe eten je lichaam in staat stelt zichzelf te genezen en zo ziekte te verslaan. Eet je een weg naar een optimale gezondheid met dit boek, een New York Times bestseller.

Op zichzelf zegt het niets als veel mensen iets graag willen geloven wat in een boek staat en dat heel graag willen geloven maar toch voelen veel mensen tegelijk ook wel dat iemands eetpatroon sterker de gezondheid beïnvloedt dan wij in het algemeen aannemen. Dat neemt niet weg dat een bepaalde denkwijze als bruikbaar uitgangspunt kan worden aanbevolen met onzerzijds de begeleidende suggestie hierin ook s.v.p. weer niet door te draven.

Eet om ziekte te verslaan’ is een levensveranderend handboek met details over 200 genezende voedingsmiddelen die je aan je maaltijden kunt toevoegen ter ondersteuning van de lichaamseigen afweersystemen. Denk aan: pruimen, kaneel, zuurdesembrood, rode wijn en bier, zwarte bonen, San Marzano-tomaten, olijfolie en kazen zoals Camembert en Cheddar.

Met het plan van Dr. Li kies je 5 voedingsmiddelen waar je al van houdt, die voeg je 5 keer per dag toe aan je maaltijden en zo ondersteun je de 5 natuurlijke afweersystemen van je lichaam (Angiogenese, Regeneratie, Microbiota, DNA-bescherming en je immuunsysteem). Baanbrekend arts en wetenschapper, Dr. William Li, geeft het bewijs dat meer dan 200 gezondheidsbevorderende voedingsmiddelen o.a. kanker kunnen verhongeren, het risico op dementie kunnen verminderen en tientallen vermijdbare ziekten kunnen verslaan.

Eet om ziekte te verslaan is zowel informatief als praktisch. Het verklaart de wetenschap van genezing en preventie, geeft strategieën voor het gebruik van voedsel om de gezondheid actief te stimuleren, en wijst de studie van welzijn en herstel van ziekten in een opwindende nieuwe richting. Het zijn niet de minsten die dit boek aanbevelen.

‘Als voedsel inderdaad een medicijn is, dan is het nu tijd om het ook zo te behandelen. In 'Eet om ziekte te verslaan' heeft Dr. William Li, angiogenese-expert, jarenlange onderzoeksresultaten verzameld en stelt op basis daarvan specifieke hoeveelheden voedsel voor die ziekten kunnen behandelen, variërend van diabetes tot borstkanker.’ - Time Magazine (2019)

‘Als het je doel is om het aantal gezonde jaren dat je nog hebt te verlengen, kunnen je voedselkeuzes je kansen hierop doen omslaan in jouw voordeel.’ - Thriveglobal.com (2019). Dit klinkt ook goed: ‘Dr. William Li put in zijn boek uit meer dan 30 jaar medisch onderzoek, hij citeert meer dan 200 heilzame voedingsmiddelen, met daaronder 700 wetenschappelijke referenties. "Het gaat niet alleen om het eten," zegt hij, "maar juist ook over hoe ons lichaam reageert.”’ - The Times UK (2019)

Dr. William Li is internationaal wereldberoemd arts en wetenschapper, met als specialisatie Angiogenese (de vorming van nieuwe bloedvaten vanuit bestaande bloedvaten). Dr. Li heeft gestudeerd aan de faculteit van de Harvard Medical School. Zijn baanbrekend werk en onderzoek heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van meer dan 30 nieuwe medische behandelingen. Hier hebben wereldwijd meer dan 50 miljoen mensen gebruik van gemaakt. Zijn onderzoek omvat meer dan 70 ziekten, waaronder kanker, diabetes, blindheid, hartaandoeningen en obesitas.

Zijn TED Talk (2010) ‘Kunnen we door te eten kanker uithongeren?’ is meer dan 11 miljoen keer bekeken.

Boek: Eet om ziekte te verslaan - 5 voedingsmiddelen, 5 keer per dag, keuze uit 200 producten
Auteur: William Li

Verschijnt op 12 november 2019
Uitgeverij: KOSMOS