• Modeshow Sheila de Vries laat mooie tijden herleven

 • Over Edwin Oudshoorn Couture

 • Chopard Bag by Chloë Sevigny op de green carpet

 • Film: And Then We Danced

 • Introdans ook nu volop in actie

 • FABIENNE DELVIGNE - heavenly dream

 • 'Photographic Paintings'

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Next level belastingadvies met Smart Data-oplossing

  DEN HAAG - Sdu en Visma slaan de handen ineen om de verschillende datastromen binnen de belastingadviespraktijk samen te laten komen in de innovatieve cloud software Taxvice. Hiermee zet Taxvice de volgende stap richting next level belastingadvies, waarin proactief advies en signalering centraal staan. Op het gebied van belastingadvies leven we in een wirwar van systemen waardoor je als sector achterloopt in de digitale transformatie. Met deze samenwerking verandert de fiscale wereld revolutionair’, aldus Esther van Doesburg, Chief Innovation Manager bij Sdu.

Belastingadviseurs die goed inzetten op smart data kunnen effectief als strategisch partner fungeren, betere aanbevelingen doen en op die manier van (nog meer) toegevoegde waarde zijn voor hun klanten. Deze kansen ontstaan door systemen, denkwijzen en adviespraktijken van belastingadviseurs en accountants in te richten met een effectieve en meer efficiënte benadering en digitale ontsluiting van de adviespraktijk.

‘ Bij het centraal stellen van de adviesklant heb je als belastingadviseur te maken met allerlei soorten datastromen, zoals CRM-, boekhoud-, aangifte-, DMS- en andere softwarepakketten. In geen andere sector is dit zo uiteenlopend als in de fiscale praktijk. Dat moet beter kunnen ’, legt Jelmer Nieuwenweg uit. Hij is Managing Director van Visma PinkWeb.

De samenwerking van Taxvice en Visma maakt het nu ook vanuit digitaal perspectief mogelijk de klant centraal te stellen. Hoe zit dat? Wel: de digitale cloudoplossing Taxvice brengt fiscale inhoud, werkprocessen en datastromen bij elkaar. Beslissingen die eerder genomen werden op basis van een handvol berekeningen, ramingen en inschattingen, kunnen nu kwantitatief gestaafd worden met smart data. Dat betekent snelle inzichten.

Visma realiseert binnen Taxvice deze koppeling met de inhouse aanwezige software, zoals de aangifte-en boekhoudsoftware. Al deze verschillende datastromen komen bij elkaar in een datawarehouse per adviespraktijk. Wat scheelt dit enorm veel tjd.

De interactie tussen alle geïntegreerde data en modellen maakt analyses mogelijk die voorheen versnipperd, tijdsintensief en complex waren. En deze innovatieve manier van analyseren leidt niet alleen tot hogere beslissnelheid maar ook tot betere en meer geïntegreerde inzichten.

Het gaat om concreet toepasbare oplossingen in de belastingadviespraktijk,' volgens Sander de Groot, CEO Sdu  (En dus niet om een hype rond big data.)

‘ Met de samenwerking wordt de kracht van Visma op het gebied van datawarehousing, koppelingen, ketenoptimalisatie en data-analyse gebundeld met de inhoudelijke- en werkproceskennis van Sdu ’, vult Coen Egberink, Managing Director van Visma Connect aan.

Beiden beschikken over een uitgebreid team van deskundige medwerkers om door een innovatieve samenwerking van Sdu Taxvice en Visma de huidige wir-war van belastingregels zo snel en correct mogelijk uit te voeren.

SANDER DE GROOT CEO SDU & cOEN EGBERINK MANAGING DIRECTOR VISMA CONNECT BV & HUN TEAM BESTRIJDEN DE HUIDIGE WIR-WAR VAN BELASTINGREGELS...