• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Society corona-proof op Sheila's coutureshow

  AMSTERDAM - Voor de grote coutureshow voor najaar & winter 2020 /2021 van Sheila de Vries dronk ik op het terras van het Hilton een heerlijk kopje koffie samen met societydame Yvonne Poggemeyer. Een kleine vrouw met lichtbruin krullend haar die altijd heel kunstzinnig gekleed op de shows van Sheila de Vries verschijnt. Na een tijdje wandelen we samen langs een knappe geuniformeerde Hiltonmeneer die ons van achter zijn mondkapje de weg naar de grote Balzaal wijst.

Yvonne Poggemeyer wordt onmiddellijk 'belaagd' door een enthousiaste fotograaf want ze ziet er in haar speciaal door Sheila ontworpen artistieke oufit heel leuk uit voor een artistieke foto.

De grote Balzaal is voor de show corona-proof ingedeeld met tal van kleine eilandjes van 2 stoelen die op anderhalve meter van elkaar verwijderd zijn opgesteld waarop tal van bekende en natuurlijk goed geklede bezoekers hebben plaats genomen. Het zijn voornamelijk bekende en smaakvol geklede dames die er allemaal erg naar verlangd hebben eindelijk weer eens de modeshow van Sheila de Vries te kunnen bezoeken. De corona-tijd duurt te lang.

Al direct valt mijn oog op Connie Witteman die als een echte glamourqueen bij uitzondering als drietal op de eerste rij plaats heeft genomen tussen twee knappe mannen. Zij is een sterke vrouw die steeds weer met haar tijd meegaat en al velen met haar doorzettingsvermogen heeft weten te ïnspireren. Aanvankelijk  als een bekende zangeres, later gaf zij beauty- en gezondheidsadviezen en momenteel is zij een bekende influencer.

Aangezien ik ook de mode versla noteer ik alvast voor het begin van de show de aanwezigheid van andere bekende goede vriendinnen van Sheila de Vries.

Daar zit de gastvrije Marian Noorlander van het bekende Huis ter Duin. Altijd top gekleed is ook de zeer aktieve Truus van der Valk die de grondlegster is van de vele Van der Valk hotels.

Tijdens de show heb ik slechts aandacht voor de mannequins die in de meest elegante creaties via het middenpad de zaal doorlopen. De show is weer heel erg mooi. Af en toe vang ik een seintje op van de bekende topadvocaat Conchita van Rooij naast mij die met haar zuster Christina een bepaalde combi wel zien zitten. Ze hebben ieder gelukkig een eigen smaak want het wordt moeilijk als ze straks dezelfde outfit willen kopen.

Als de show is afgelopen zie ik de bekende tv-presentator en momenteel als auteur werkzame Rik Felderhof voorbij komen. In de kleedkamers achter de bühne wordt inmiddels al druk gekocht. En de rest komt later via afspraken in de Salon.

Corona is nog niet voorbij en veel mensen beleven moeilijke omstandigheden maar het netwerk van Sheila de Vries omringde haar en haar team gedurende deze middag met veel warmte.
Er is in de afgelopen periode voor haar en iedereen veel gebeurd. Maar deze historische modeshow voor najaar & winter 2020 / 2021 is uniek en zal voor velen nog lang in een aangename  herinnering blijven.

FOTO: SYDNEY KORSSE

SHEILA DE VRIES PRESENTEERDE EEN UNIEKE CORONA-PROOF COUTURESHOW ...