• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Mooie digitale presentatie MC20 sportwagen

  Het Italiaanse automerk Maserati heeft met een digitale wereldpremière de MC20 supersportwagen gelanceerd tijdens Maserati Day, een internationale dag waarop het merk wereldwijd wordt gevierd. Een select groepje genodigden en duizenden online Maserati fans van over de hele wereld zagen hoe de supersportwagen zijn première beleefde. Dat gebeurde tijdens een live evenement met bedrijfsfilms, een muziekoptreden, live gebruikerscommentaar, exclusieve ontgrendelbare content voor online deelnemers en de MC20 supersportwagen zelf.

Het evenement, dat de naam MMXX kreeg, vond plaats op het Autodromo di Modena racecircuit. Speciaal voor de gelegenheid werd hier een podium gebouwd, met drie verdiepingen hoge projectieschermen. Automotive influencer James Walker, beter bekend als Mr. JWW, presenteerde de avond in aanwezigheid van diverse coryfeeën van het Maserati-team, voor zowel een live publiek als online deelnemers uit de hele wereld.

Om veilige afstand te kunnen garanderen konden de aanwezigen plaatsnemen in verschillende Maserati modellen van de huidige lijn en in voertuigen uit Maserati’s geschiedenis.
Om het online evenement te kunnen livestreamen, sloeg Maserati de handen ineen met digitale studio Resn, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van interactieve online-ervaringen. De livestream was te volgen op de House of Maserati website die dienst deed als een virtuele expositieruimte voor de lancering en ontworpen en gebouwd is door Resn.

Het online publiek kreeg zo de mogelijkheid om interactief deel te nemen door middel van live commentaar en speciale Maserati reactie-iconen. Ook konden zij exclusieve Maserati Day content ontgrendelen en als een van de eersten bezichtigen. Na afloop kon deze gedownload worden.

De lancering van de MC20 was het afsluitende evenement in een serie online premières die Maserati dit jaar samen met Resn op de House of Maserati website bracht. De reeks ving aan met de onthulling van de 2021 Ghibli Hybrid in juli 2020. In augustus 2020 volgde de introductie van drie voertuigen die samen de Trofeo collectie vormen.Tot slot werd de MC20 gelanceerd.
Rik Campbell, Algemeen Directeur van Resn: “In plaats van dit te beschouwen als de lancering van een product, hebben we het benaderd als een festiviteit. Iets wat helemaal past bij Maserati."

Resn ontwierp en produceerde de online evenementen door middel van Toast, een systeem dat het bedrijf bouwde om voor brands online productlanceringen te realiseren. Deze nieuwe technologie van Resn maakt online lanceringen mogelijk voor brands die virtuele ervaringen creëren die net zo opwindend en dynamisch zijn als live evenementen.

Rik Campbell: “Met Toast kunnen we een veel groter publiek bereiken en zorgen we tegelijkertijd voor een community-gevoel. Met name dat gevoel van verbinding is belangrijk in onze huidige mondiale samenleving. En juist dit is het onderscheidende vermogen van Toast.”