• Spencer Tweeling showt Chopard

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • 'The Art of Perception'

 • MEESTERLIJK met Nederlands Paviljoen viert 6de Editie

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

Weigering reis 4-jarig kankerpatiëntje om COVID-status

  WORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - NEW YORK - 12 january 2022 - De Amerikaanse Make-A-Wish Foundation heeft geweigerd het 4-jarige kankerpatiëntje Rocco DiMaggio de kans te bieden om naar Disney World in Florida te gaan omdat hij niet is ingeënt tegen COVID-19. Door zijn leeftijd en die van zijn jongere 2-jarige broertje, komen de kinderen niet in aanmerking voor de coronavirusprik.

"Het was een harde klap in ons gezicht," reageerde Rocco's moeder, Gabriella, op Newsmax televisie over het beleid van de Make-A-Wish Foundation dat leidde tot het annuleren van de Disney World trip. De stichting zei echter dat in hun beleid is vastgelegd dat alle familieleden van individuën of groepen met wensen die vliegreizen met zich meebrengen gevaccineerd moeten zijn, meldt Maxnews vanuit Staten Island, New York.

Zelfs als Rocco oud genoeg voor het vaccin zou zijn, zei zijn moeder dat ze niet zeker weet of ze hem het vaccin zou geven omdat hij al twee keer COVID heeft gehad en omdat hij geen enkele weerstand heeft. "Hij heeft al zoveel dingen in zijn lichaam gepompt ...chemo, dus hij moet op dit moment niet nog iets anders erbij krijgen".

De moeder herinnerde zich dat iemand van de Foundation zei: "Ik zou graag met Rocco willen praten om een nieuwe invulling aan zijn wens te geven." Maar, "hoe kun je de wens van een vierjarige anders uitleggen? Hij wil naar Disney gaan, "zei Gabriella DiMaggio. "Rocco wil het beroemde Micky huis bezoeken."

De beslissing van de Make-A-Wish Foundation om hem niet mee te nemen naar het Disneyworld themapark kwam als een belangrijke tegenslag voor de jongen die veel leed tijdens de door de diagnose van kanker in het vierde stadium.

"Toen ik hoorde dat hij kanker had, wenste ik dat ik het was. De eerste operatie was erg zwaar. Zijn long klapte in. We kwamen erachter dat zijn nier was verwijderd. Toen kwamen we erachter dat ze nog meer moesten verwijderen," antwoordt zijn moeder met trillende stem.

Nu de tijd dringt, zeggen twee organisaties, Wigs & Wishes en Millenium Systems International, dat ze Rocco's wens later dit jaar in vervulling willen laten gaan zonder dat hij een vaccin nodig heeft. Dat zou Rocco in staat stellen Disney World te bezoeken net op tijd voor zijn vijfde verjaardag.

Deze kwestie onderstreept wat critici beschouwen als onmenselijke vaccinatie-voorschriften uitgevaardigd door de regering van de Amerikaanse president Joe Biden.

Het Witte Huis heeft verklaard dat het aandringen op vaccinaties de beste manier is om ernstige gevallen van COVID-19 en andere varianten te voorkomen.