• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

De Fashionweek Den Haag vol expo's en wandel- en winkelroute

  DEN HAAG - Op verschillende locaties in de binnenstad van Den Haag is van 4 tot en met 8 oktober mode te zien en te beleven. Veel van de modetentoonstellingen zijn vrij toegankelijk. Op het Lange Voorhout is van 4 tot en met 8 oktober de modetentoonstelling Lange Voor Haute Couture te bezoeken.

In twee glazen containers is met de hand vervaardigde fashion te zien van ontwerpers Bas Kosters, Stephanie Willems, Jimmy Paul, Michelangelo Winklaar, Louise Noordam en Bjorn van den Berg.

Ook is te zien hoe couture wordt gemaakt en kun je meewerken aan een bijzonder couturestuk van ontwerpster Anouk van Klaveren van Das Leben Am Haverkamp. Deze bijzondere tentoonstelling is te vinden op het lange deel van het Lange Voorhout en is vrij te bezoeken. In Hotel des Indes laten ontwerpers Katie Tubbing, Studio Hiem en Janne van Wezel elk een outfit zien uit de Fashion On Escher show op de mode-expositie op de eerste verdieping van het hotel. Hun werk wordt aangevuld met meer Escher-ontwerpen van handschoenenontwerpster C'est Jeanne, schoenenontwerper Chris van den Elzen en modeontwerpers Tevin Blanche en Michelangelo Winklaar.

De expositie is vrij te bezoeken van 5 tot en met 8 oktober van 11:00 uur tot 17:00 uur. Zes van de looks uit de Fashion On Eschercollecties zijn tijdens Museumnacht tussen het werk van Escher te bewonderen in museum Escher in Het Paleis. Hiervoor is een toegangsticket nodig.

Bij De Bijenkorf zijn op zaterdag 7 oktober twee workshops te doen in samenwerking met Het Oppimp Atelier. Een plek boeken voor deze workshop kan binnenkort hier.
Op het Lange Voorhout kun je aansluiten om mee te werken aan het bijzondere participatie borduurwerk van Anouk van Klaveren. Van 5 tot en met 8 oktober van 11:00 uur tot 17:00 uur kun je onder begeleiding leren hoe dit couturestuk vorm krijgt en jouw geleerde techniek toepassen. Elk uur is een nieuwe groep borduurders welkom. Deelname is gratis, bij beschikbaarheid kun je aansluiten.

Heel gezellig is de etalage- en moderoute tijdens The Fashionweek Den Haag ... In de binnenstad van Den Haag staat ook dit jaar weer een mooie wandelroute langs verschillende etalages op de agenda; de etalageroute. Vanaf maandag 2 oktober laten verschillende modeontwerpers in de etalages van vooraanstaande winkels hun creaties zien. Bij Juwelier Steltman zijn de hoeden te zien van hoedenontwerpster Elisabeth Koch, bij De Bijenkorf is een ontwerp te zien van Jimmy Paul en in de etalage van Island Gallery staat een ontwerp van Jose Marie Sta Iglesia.

In de Uniqlo-etalage is een speciaal project te zien van studenten van ROC Mondriaan School voor Mode. Voor de vierde keer op rij maken zij met deadstock (onverkoopbare) kleding een collectie op uitnodiging van Dutch Fashion Embassy.

Op de digitale trappen van Pathé Spuimarkt aan de Grote Marktstraat zijn beelden van eerdere edities van The Fashionweek dagelijks terug te kijken en bij Magasin Horaz kun je werk zien van Diederik Verbakel. Op zaterdag 7 oktober van 13:00 tot 18:00 uur is daar zelfs een trunkshow van het merk van de ontwerper: DIED.

En wie nog adem over heeft kan de historische moderoute nog een keer langslopen. Deze historische stadswandeling door de binnenstad van Den Haag voert je langs verschillende bijzondere locaties waar vroeger (en soms nog steeds) warenhuizen en modehuizen gevestigd waren. Den Haag heeft een rijke historie van mode-, waren- en couturehuizen die al terug stamt van zo’n 120 jaar geleden.

VEEL WINKELEN EN WANDELEN EN EXPO'S TIJDENS DE FASHIONWEEK DEN HAAG 2023 VAN 5 TOT EN MET 8 OCTOBER ... 

FOTO: INNA PACHKINA