• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Republikeinen waarschuwen voor overname internet door Biden

  WORTHYNEWS/DE COUTUREKRANT - 19 november 2023 -WASHINGTON – Amerikaanse Republikeinen hebben gewaarschuwd voor een overname van het internet door de overheid nadat president Joe Biden een maatregel van federale toezichthouders steunde om ‘digitale discriminatie’ te voorkomen. De Federal Communications Commission (FCC), die de Amerikaanse communicatie via kabel, radio, televisie, satelliet en draad reguleert, heeft nieuwe richtlijnen geïntroduceerd om ‘gelijkheid en diversiteit’ online te bevorderen.

Onder de nieuwe FCC-regelgeving laten internetproviders hun bedrijfspraktijken onderzoeken op ‘digitale discriminatie’ op basis van inkomen of ras, wat juridische risico’s met zich meebrengt voor enkele van Amerika’s meest invloedrijke bedrijven.

Het agentschap en progressieve groepen beweren dat de strengere nieuwe regelgeving zal helpen universele toegang te garanderen tot diensten die essentieel zijn voor het moderne leven. Ze noemen vooral achtergestelde gemeenschappen van arme Amerikanen of minderheden, waar snel internet vaak ontbreekt. “Veel van de gemeenschappen die geen adequate breedbandtoegang hebben, zijn diezelfde gebieden die lijden onder al lang bestaande patronen van residentiële segregatie en economische achterstand”, zei FCC-voorzitter Jessica Rosenworcel, een democraat. Het agentschap keurde de regel goed met 3-2 stemmen vernam Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant.

Internetproviders en hun Republikeinse bondgenoten in het Amerikaanse Congres verzetten zich tegen de maatregel en zeggen dat het de investeringen zou afremmen, waardoor Biden’s verklaarde economische herstelplannen zouden worden ondermijnd.

"Dit is een enorme regelgevende sloophamer voor elk onderdeel en elk service-element van het breedbandecosysteem," zei Jonathan Spalter, algemeen directeur van de handelsgroep USTelecom, waarvan onder andere communicatiegigant AT&T lid is. "Het gaat veel verder dan waar het Congres op had aangedrongen," voegde hij eraan toe in een openbaar commentaar.

De regel implementeert een bepaling in de infrastructuurwet van 2021 die de FCC opdraagt om "discriminatie te voorkomen bij digitale toegang op basis van inkomensniveau, ras, etniciteit, huidskleur, religie of nationale afkomst". De taal maakte er een tweeledige wet van, als onderdeel van een pakket dat de grootste federale subsidies ooit omvatte voor het uitbreiden van breedbanddiensten.

Toch zeggen functionarissen uit de industrie en de Republiek dat de FCC nu te ver gaat door te proberen opzettelijke discriminatie te ‘controleren’ en na te gaan of de acties van bedrijven leiden tot ‘verschillende gevolgen’.

Critici beschouwen het ook als een breder plan van de regering-Biden om de meningen van individuen online nauwlettender te volgen en te reguleren.

Ambtenaren van de FCC beweren echter dat de nieuwe regelgeving hen ertoe zal aanzetten "gelijke kansen om zich te abonneren" op breedbanddiensten te vergemakkelijken. Gelijke kansen hangen niet “af van de mentaliteit van de actor, maar eerder van het effect van de actie”, aldus een FCC-rapport waarin de regel wordt uitgelegd.