• Koos Van der Wal: de Friese hoedenontwerper

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Dwayne Johnson ofwel "The Rock" bij Madame Tussaud

  Dwayne Johnson, ook bekend als "The Rock," is een Amerikaanse acteur, producent en voormalig professioneel worstelaar. Vóór zijn acteercarrière was Dwayne Johnson een professioneel worstelaar in de World Wrestling Federation (WWF, nu bekend als WWE). Hij werd bekend om zijn charismatische persoonlijkheid en atletische prestaties in de ring. Na zijn worstelcarrière maakte hij de overstap naar acteren en is hij uitgegroeid tot een van de bestbetaalde en populairste acteurs in Hollywood.

Enkele van zijn bekendste films zijn onder andere "The Scorpion King," "The Fast and the Furious" filmreeks, "Jumanji: Welcome to the Jungle," en "Moana," waarin hij zijn stem leende aan het personage Maui. Dwayne Johnson staat ook bekend om zijn betrokkenheid bij liefdadigheidswerk en zijn positieve invloed op sociale media. En nu breidt dit heerschap zijn wassenbeeldenimperium uit met drie nieuwe creaties in Madame Tussauds-vestigingen in Berlijn, Amsterdam en Dubai.

De Hollywood-superster heeft nu in het totaal negen beelden behalve in Amsterdam ook in Londen, New York, Las Vegas, Hollywood, Orlando en Aziatische attracties. De nieuwe figuren, gemaakt door getalenteerde kunstenaars op basis van nauwkeurige metingen en referentiefoto's uit 2019, staan klaar voor de rode loper in verschillende outfits. Het Berlijnse beeld draagt het zijden bloemenpak uit de wereldpremière van Jumanji: The Next Level, het Amsterdamse beeld rockt een ceriseroze smokingjasje geïnspireerd op een filmpremière, en het Dubai-beeld imiteert het poederblauwe pak van de Skyscraper-première in New York.

Dwayne Johnson zelf reageerde enthousiast: "Drie nieuwe Rock-waxbeelden en negen wereldwijd! Kom mij bezoeken in Madame Tussauds, laten we samen het 'mana' glas heffen en proosten op dankbaarheid, goede tijden en negen Rock-wassenbeelden die veel cooler zijn dan de echte mens zelf."

Dat klinkt verdraaid bescheiden. Het is een man die heel veel mensen een stuk entertainment heeft weten aan te bieden maar daarbij iemand bleek te zijn met een goed hart.

Er is daarnaast ook wel een speciale aanleg voor nodig om het zoals hij te kunnen waarderen dat er overal in de wereld af-"beeldingen" van jou staan. Het is in ieder geval een man met veel allure die ook de nodige bezoekers naar Amsterdam zal weten te trekken.

Madame Tussauds Global Brand Director, Angela Jobson, prees Johnson als een wereldwijd icoon vanwege zijn indrukwekkende carrière en zijn betrokkenheid bij goede doelen.