• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Basecamp Eco-resorts neemt The Unbound Amsterdam over

  Basecamp Eco-resorts heeft de missie om een wereldwijd netwerk van eco-resorts op de mooiste plekken ter wereld te ontwikkelen. In totaal zijn er 7 parken aangekocht, waarvan een deel nog in ontwikkeling is. Resorts midden in de natuur, waar sustainability en co-creatie centraal staan.The Unbound Amsterdam, gelegen in het groene deel van Amsterdam-West, is één van de resorts uit de portefeuille. Het boetiekhotel gaat verder onder de vleugels van Basecamp Eco-resorts.

Het management van The Unbound werd in de zomer van 2023 reeds overgenomen. Eelke Pollé, CCO & Co-owner Basecamp Eco-resorts: “The Unbound sluit van zichzelf al heel mooi aan bij het Basecamp concept. Het is gebouwd vanuit een duurzaam gedachtegoed, met oog voor hoogwaardige kwaliteit en mooi design.”

“In Amsterdam geldt al enige tijd een hotelstop, er komen geen bedden meer bij. Daar profiteert Basecamp van en de eigenaren van de huisjes ook. Het is, gezien de locatie en bezettingsgraad, zeer interessant om te investeren in een woning op het terrein”, aldus Eelke Pollé. Sinds januari 2024 is Basecamp officieel eigenaar van het boetiekhotel, dat in 2020 werd gebouwd. Het is mogelijk om woningen aan te kopen op het park. Van de 41 cabins en tiny villas op het terrein is inmiddels 80% verkocht.

De komende periode zal Basecamp de bestaande woningen en voorzieningen op het voormalige terrein van The Unbound voorzien van de typische ‘Basecamp magic’. Dit betekent een verdere verduurzaming, het optimaliseren van processen en mooie evenementen organiseren en faciliteren voor iedereen dit bijzondere resort wil ervaren.

Zo wordt de komende periode gekeken naar de mogelijkheden om zelf energie op te wekken en krijgt het terrein een kleine make-over. Het team heeft als doel om elke gast een welkom gevoel te bezorgen. “Come as a guest, leave as a friend” is het motto. Alle Basecamp resorts zijn gelegen in en omringd door groen, dat geldt ook voor het terrein in Amsterdam. Dit is naast het resort in IJmuiden de tweede locatie van Basecamp in Nederland.

Naast de twee Nederlandse locaties in IJmuiden aan Zee en Amsterdam, worden er Basecamps geopend in Tanzania, Sardinië, op Bali en meer. De Basecamps zijn overal een ontmoetingsplek met unieke en prachtig vormgegeven voorzieningen zoals een bar, restaurant en wellness.

Op de terreinen worden daarnaast evenementen en festivals georganiseerd met duurzaamheid als uitgangspunt.