• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Film: DE WILDE ROBOT (THE WILD ROBOT)

robotAVONTUUR GESIGNALEERD ...  Dit spectaculaire avontuur volgt een robot—ROZZUM unit 7134, oftewel “Roz” — op haar reis. Na een schipbreuk strandt ze op een onbewoond eiland en moet ze zich zien te redden in de wildernis. Langzaam maar zeker bouwt ze een band op met de dieren op het eiland en ontfermt ze zich zelfs over een weesgansje. DreamWorks Animation komt met een nieuwe bewerking van het populaire kinderboek The Wild Robot (De Wilde Robot), Peter Browns bekroonde boek dat boven aan de New York Times-bestsellerlijst heeft gestaan.

DE WILDE ROBOT (THE WILD ROBOT) is een hartverwarmend verhaal over zelfontdekking, waarin op een boeiende manier wordt gekeken naar de brug tussen technologie en natuur en onderzocht wordt wat het betekent om te leven en verbonden te zijn met het leven om je heen. De film is geschreven en geregisseerd door de driemaal voor een Oscar® genomineerde Chris Sanders— schrijver en regisseur van DreamWorks Animations How to Train Your Dragon en The Croods en Disneys Lilo & Stitch—en is geproduceerd door Jeff Hermann (DreamWorks Animations The Boss Baby 2: Family Business; coproducent Kung Fu Panda-franchise).

The Wild Robot van Peter Brown is een geïllustreerd boek voor kinderen vanaf 7 jaar dat in 2016 uitkwam en al snel uitgroeide tot een fenomeen en op de eerste plek op de New York Times-bestsellerlijst kwam te staan. Inmiddels is het uitgegroeid tot een trilogie met de vervolgen The Wild Robot Escapes en The Wild Robot Protects. Voor zijn werk aan de Wild Robot-serie en zijn andere bestsellerboeken heeft Brown verschillende onderscheidingen ontvangen, zoals de Caldecott Honor, een Horn Book Award, twee E.B. White Awards, twee E.B. White Honors, een Children’s Choice Award voor illustrator van het jaar, twee Irma Black Honors, een Golden Kite Award en een New York Times Award voor beste geïllustreerde boek.

In de originele versie zijn de stemmen te horen van Oscar®-winnaar Lupita Nyong’o (Us, The Black Panther-films) als robot Roz; de voor een Emmy en Golden Globe genomineerde Pedro Pascal (The Last of Us, The Mandalorian) als vos Fink; Emmy-winnaar Catherine O’Hara (Schitt’s Creek, Best in Show) als opossum Pinktail en de voor een Oscar® genomineerde Bill Nighy (Living, Love Actually) als gans Longneck;

Ook Kit Connor (Heartstopper, Rocketman) als ganzenkuiken Brightbill en de voor een Oscar® genomineerde Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once, The Fall Guy) als Vontra, een robot die Roz tegenkomt op het eiland.

In de film zijn ook de stemmen te horen van Emmy-winnaar en popcultuuricoon Mark Hamill (Star Wars-franchise, The Boy and the Heron), Matt Berry (What We Do in the Shadows, The SpongeBob Movie-franchise) en de voor een Emmy genomineerde Golden Globe-winnaar Ving Rhames (Mission: Impossible-films, Pulp Fiction).

DE WILDE ROBOT (THE WILD ROBOT) draait vanaf 9 oktober a.s. alleen in de bioscoop