• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

China verbiedt partner Couturekrant:Worthy News;VPN biedt hoop bieden

VPNWORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 11 juni 2024 - BEIJING/BOEDAPEST– Het door de communisten geleide China onderdrukt actief de toegang tot het christelijke persbureau Worthy News en andere websites die als “gevaarlijk” voor de regering worden beschouwd. Een Nederlandse digitale expert en ondernemer zei dat hij bijna in de gevangenis belandde nadat hij probeerde toegang te krijgen tot Worthy News via het reguliere internet. Hij sprak op voorwaarde van anonimiteit, aangezien hij nog steeds in China werkt.

“Plots kreeg ik een sms-bericht waarin stond dat ik mezelf moest melden bij de ordediensten in Shanghai”, 750 kilometer (1.207 kilometer) verwijderd van Peking, dat ik bezocht. Ik had in de gevangenis kunnen belanden.”

De Nederlander bereikte persbureau Worthy News via een virtueel particulier netwerk (VPN), dat een computerverbinding en een externe VPN-server mogelijk maakt.
Hij vertelde Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant dat hij werkt aan een VPN voor christenen, dissidenten en journalisten die persoonlijke gegevens codeert, Internet Protocol-adressen maskeert en gebruikers websiteblokkeringen en firewalls op internet laat omzeilen.  “Mijn problemen begonnen echter toen ik Worthy News en andere verboden sites probeerde te bereiken zonder een VPN. De autoriteiten blokkeerden mij nadat ik probeerde toegang te krijgen tot Worthy News”, voegde de Nederlandse ondernemer eraan toe.

“Mijn bankpas is ‘opgegeten’ door een geldautomaat. Ik kon niet bellen, ook niet naar familie, en kon nergens voor betalen, zelfs niet met de Chinese digitale sociale media-applicatie.”

Het deed hem denken aan China's sociale kredietwaardigheidssysteem dat 'privileges' zoals reizen of het kopen van boodschappen kan ontnemen aan mensen die kritisch staan tegenover het systeem, zoals christenen of dissidenten.“Overal hangen camera's.” Hoewel hij er via zakelijke contacten in slaagde de blokkade te omzeilen, zei hij: “Veel gewone Chinezen hebben die mogelijkheid niet.”

Boos besloot hij ‘wraak’ te nemen door ‘live uit te zenden’ vanaf het Tiananmen-plein in Peking, rond de 35e verjaardag van het harde optreden van het leger tegen pro-democratische demonstranten.

Volgens onofficiële schattingen werden in juni 1989 tientallen soldaten, samen met maximaal 800 burgers, gedood tijdens het zogenaamde ‘bloedbad op het Tiananmenplein’.
“Dat ik vanaf daar live kon streamen via VPN was een wonder”, voegde de Nederlander eraan toe.

Hij keerde veilig terug naar Nederland, wel beseffend dat velen onder uitdagende omstandigheden zouden achterblijven.

“Achter de neo-lichten en spectaculaire locaties in Shanghai leven velen in armoede en zijn zij daarover niet in staat hun vrije mening uit te spreken.” De Chinese president Xi Jinping staat onder westerse druk om de mensenrechten in het land van 1,4 miljard mensen te verbeteren.

Hij heeft het wangedrag ontkend en zei dat de ‘Verenigde Staten niet echt in deze waarden geloven’, zoals blijkt uit hun geschiedenis van ‘systemisch racisme’, aan de kaak gesteld door de Black Lives Matter-beweging.