• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

WHO breidt illegaal mondiale macht uit,waarschuwen experts

appelWORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 12 juni 2024 - GENÈVE, ZWITSERLAND — De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft in het geheim en illegaal stappen ondernomen om het agentschap mondiale bevoegdheden te geven om de volksgezondheid te besturen, nadat het er niet in was geslaagd het ‘pandemische akkoord’ door te drukken, zeggen experts.

De WHO herzag de bestaande International Health Regulations (IHR) die als leidraad dienen voor de nationale reacties op pandemieën toen duidelijk werd dat de 77e Wereldgezondheidsvergadering het niet eens zou zijn over de pandemieovereenkomst,vernam Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant. .

De Liberty Counsel, een christelijk geörienteerde juridische groep zonder winstoogmerk, zei dat de WHO het protocol ‘omzeilde’ door in het geheim een ​​resolutie aan te nemen die de autoriteit van de WHO zou vergroten en zou dicteren hoe landen rapporteren, beheren en samenwerken bij een nieuwe uitbraak van infectieziekten. Hoewel de WHO beweerde dat er een ‘consensus’ bestond, voerde zij ‘illegaal’ de nieuwe ‘wettelijk bindende’ IHR’s in ‘zonder een stemming op de vloer wat in strijd is met gevestigde regels en protocollen’, merkte de Liberty Council op.

Bronnen zeiden dat slechts ongeveer een derde van de lidstaten aanwezig was bij de definitieve goedkeuringssessie, en dat slechts 37 van de 194 lidstaten de herziene IHR’s steunden, inclusief Amerikaanse afgevaardigden.

Bezwaren waren pas toegestaan ​​na de goedkeuring waarbij ten minste zes landen hun oppositie hadden geuit, waaronder Argentinië, Wit-Rusland, Costa Rica, Iran, Rusland en Slowakije, aldus de Vrijheidsraad, die de procedures nauwlettend in de gaten hield.

De Liberty Council citeerde een rapport van wetenschapper Dr. Robert W. Malone, een bekende arts, biochemicus en mRNA-onderzoeker die vooral bekend staat om het uiten van gezondheidsproblemen in verband met COVID-19-vaccins. Malone zei: “De ingrijpende IHR-amendementen werden achter gesloten deuren voorbereid en vervolgens beide ter overweging voorgelegd.”

Hij voegde eraan toe dat ze “vrij letterlijk werden aanvaard door de Wereldgezondheidsvergadering tijdens de laatste momenten van een bijeenkomst die zich uitstrekte tot laat op zaterdagavond, de laatste dag van het vergaderschema.”

Nadat de directeur-generaal van de WHO, Tedros, er op 27 mei 2024 niet in was geslaagd dat de “Pandemische Overeenkomst”  werd aangenomen, drong hij er bij de vergadering op aan “alles te proberen” om de IHR-amendementen goed te keuren, melden  bronnen die bekend waren met de gesprekken.

Als reactie hierop hebben 234 gekozen functionarissen uit 35 landen hun “diepe bezorgdheid” geuit en Tedros laten weten dat alle herzieningen ter plaatse die vóór het einde van de vergadering worden bekrachtigd “nietig” zouden zijn.

Er bestaat bezorgdheid dat een pandemische overeenkomst het afstand doen van de nationale soevereiniteit zou kunnen betekenen tijdens wat de WHO beschouwt als een ‘noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid’.

De WHO heeft de beschuldigingen ontkend en zegt dat lidstaten een grote stem hebben in de uitvoering van beleid.

Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant meldde echter eerder dat een recent ontwerp van de mislukte overeenkomst de Verenigde Staten en andere landen zou hebben gedwongen om de basis te leggen voor het aangaan van een wereldwijde surveillance-infrastructuur. 

De lidstaten moeten zich houden aan het WHO-beleid voor "routinematige immunisatie" en "sociale maatregelen", zoals het afsluiten van kerken en andere instellingen.
Critici zeggen dat de ‘One Health Approach’ van de WHO ‘de waarde van het leven van mensen, dieren en planten aan elkaar gelijk maakt’.

Het zou van de Verenigde Staten en andere rijke landen vereisen dat ze 20 procent van de vaccinvoorraden overdragen aan de mondiale herverdeling onder armere landen.

Hoewel het een ‘overeenkomst’ wordt genoemd, wordt dit pandemische plan algemeen gezien als een ‘verdrag’, waarvoor doorgaans de Amerikaanse Senaat vereist is om het met een tweederde meerderheid van stemmen goed te keuren, aldus de Liberty Council.

“Door het echter een ‘overeenkomst’ te noemen, omzeilt de regering van president Joe Biden de goedkeuring van de Senaat ‘om de VS eenzijdig te binden aan de WHO, waarbij steevast de Amerikaanse nationale soevereiniteit wordt afgestaan.’

Nu de spanningen toenemen, was het niet duidelijk welke impact de nieuwe WHO-maatregelen zouden hebben in een wereld die nog steeds aan het wankelen is na de recente COVID-19-uitbraak.

WELKE IMPACT HEBBEN DE NIEUWE WHO-MAATREGELEN OP EEN WERELD DIE NOG WANKELT NA DE RECENTE COVID=19 UITBRAAK ...