• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Nieuws van Nederland


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/couturekrantnl/subsites/couturekrant.nl/components/com_content/models/articles.php on line 587

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/couturekrantnl/subsites/couturekrant.nl/modules/mod_articles_category/helper.php on line 250

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Samenwerking Bouwbedrijven Nodig voor Versnelling Woningbouw

GILDEIn het eerste kwartaal van dit jaar zijn er aanzienlijk minder nieuwe woningen gebouwd vergeleken met voorgaande jaren. Dit is slecht nieuws voor woningzoekenden, aangezien de krapte op de woningmarkt verder toeneemt en de huizenprijzen blijven stijgen.

Momenteel komt ongeveer 15 procent van de nieuwbouwwoningen uit de fabriek. Door meer gebruik te maken van industriële bouwmethoden kan de bouwsector bijdragen aan een broodnodige versnelling. Grootschalige en intensieve samenwerking kan hierbij helpen, omdat dit de risico's spreidt en de efficiëntie verhoogt.

Opschalen: De Grote Uitdaging voor Bouwbedrijven ... Het verhogen van de productiecapaciteit naar bijvoorbeeld 50 procent kan helpen om sneller meer betaalbare woningen te realiseren. Bij fabrieksmatige bouw kunnen machines, robots en digitalisering de rol van medewerkers overnemen, waardoor het personeelstekort in de sector deels kan worden opgevangen. Maar opschalen is in de bouwsector ingewikkelder dan het lijkt. De afhankelijkheid van externe factoren zoals rente, wet- en regelgeving, en beschikbare locaties is groot. Bovendien is produceren op voorraad te kostbaar vanwege de dunne marges en de vele aanbieders in de bouwmarkt.

DE SLEUTEL NA VERBETERING IS SAMENWERKING ...

Investeren in fabrieksmatige bouw is duur en tijdrovend. Er zijn verschillende initiatieven in Nederland die zich hiermee bezighouden, maar deze zijn meestal kleinschalig om risico's te beheersen. Om de noodzakelijke opschaling WÉL te bereiken, is intensievere en grootschalige samenwerking tussen bouwbedrijven, investeerders en andere belanghebbenden nodig. Dit vergroot niet alleen de levensvatbaarheid van productielocaties, maar zorgt ook voor meer schaalvoordelen en efficiëntie.

Daarnaast vermindert het de kwetsbaarheid doordat er ook voor derden geproduceerd kan worden.

Grootschalige samenwerking kan dus een oplossing bieden voor de huidige uitdagingen in de woningbouw en bijdragen aan een snellere realisatie van nieuwe woningen.

BEREID ZIJN KENNIS MET ELKAAR TE DELEN EN VAARDIGHEDEN TE COMBINEREN KWAM AL IN VROEGERE TIJDEN VOOR IN DE BOUWBRANCHE ...

DIT ZIJN OUDE GILDE AFBEELDINGEN OP KLEINE LODEN PLAATJES DIE ZICH BEVONDEN OP HET DAK VAN EEN OUDE KERK ...

ZIJ STONDEN TOEN AL SYMBOOL VOOR DE TRADITIE VAN DELEN VAN KENNIS EN SAMENWERKING VAN VAKBROEDERS ...