• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Biden annuleert evenement door COVID. Zet hij nu een stap opzij

bcovidWORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 18 juli 2024 - LAS VEGAS/WASHINGTON – De kwetsbare 81-jarige Amerikaanse president Joe Biden verliet Las Vegas langzaam nadat bij hem de diagnose COVID-19 was vastgesteld en zei eerder dat hij zijn herverkiezingsbod zou laten vallen als artsen zouden ontdekken dat hij een medische aandoening had .

De opmerkingen van Biden waren de eerste keer dat hij ook maar enigszins de deur opendeed voor het opgeven van de race rondom het Witte Huis. Dit gebeurde op een moment dat opiniepeilingen lieten zien dat de meeste Democraten, waaronder de invloedrijke Adam Schiff, willen dat hij “de fakkel doorgeeft”.

“Als ik een of andere medische aandoening had die naar voren kwam en als iemand zou zeggen dat de dokters kwamen en zeiden ‘je hebt dit probleem, dat probleem’”, zei Biden in een interview tegen het zwarte mediakanaal BET op de vraag wat er voor zou kunnen zorgen dat hij van gedachten verandert. Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant  meldde eerder dat Biden de deur had opengehouden voor een mogelijk aftreden.

Perssecretaris van het Witte Huis, Karine Jean-Pierre, legde in een verklaring uit dat de president, die toespraken hield in Las Vegas, ‘milde symptomen ervaart’.
Biden “zal terugkeren naar Delaware, waar hij zichzelf zal isoleren en gedurende die tijd al zijn taken volledig zal blijven uitvoeren”, zei ze.

Toch heeft zijn laatste gezondheidsprobleem het debat over zijn politieke toekomst aangewakkerd, waarbij bijna twee dozijn Democratische politici hem de afgelopen weken opriepen om een stap opzij te zetten, waaronder Adam Schiff, het invloedrijke Amerikaanse congreslid uit Californië, die zei dat hij sterk betwijfelde of de president voormalig president Donald J. Trump kon verslaan.

Hij drong er bij Biden op aan om “de fakkel door te geven”. Schiff zei dat Biden “een van de meest invloedrijke presidenten in de geschiedenis van ons land is geweest.”
Hij voegde eraan toe dat Biden “zijn erfenis van leiderschap veilig kon stellen” door een andere Democraat naar voren te laten treden.

Meerderheidsleider van de Amerikaanse Senaat Chuck Schumer en leider van de meerderheid in het Huis van Afgevaardigden Hakeem Jefferies – de twee invloedrijkste Democraten in het Amerikaanse Congres – hadden een afzonderlijke ontmoeting met Biden en uitten hun “diepe bezorgdheid dat zijn kandidatuur een negatieve invloed zou kunnen hebben op de verkiezingsstrijd in het Huis en de Senaat”, aldus bronnen.

“De president vertelde beide leiders dat hij de kandidaat van de partij is, dat hij van plan is om te winnen en dat hij ernaar uitziet om met hen beiden samen te werken om zijn 100 dagen agenda door te voeren om het bedrijfsleven te helpen”, zei woordvoerder Andrew Bates van het Witte Huis later.

Zijn woorden hielpen weinig om de zenuwen te kalmeren. Uit opiniepeilingen bleek dat bijna tweederde van de Democraten wil dat Biden aftreedt.

ER WERD COVID VASTGESTELD BIJ PRESIDENT BIDEN WAT LEIDDE TOT DIEPE BEZORGDHEID ...