• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Chef Geheime Dienst geconfronteerd over ‘Trump Shooter’

secretservicekimberleyWORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 19 juli 2024 - WASHINGTON/MILWAUKEE – De druk op het hoofd van de Amerikaanse geheime dienst om af te treden nam toe na onthullingen dat de schutter die de voormalige Amerikaanse president Donald J. Trump neerschoot en verwondde bij een moordaanslag al drie uur eerder op de radar van de veiligheid stond. de aanval.

De politie nam zelfs een foto van hem een ​​uur vóór de moordaanslag die Trump op miraculeuze wijze overleefde nadat een kogel zijn rechteroor passeerde, aldus bronnen.
Op videobeelden die Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant  heeft gezien, confronteren Amerikaanse senatoren directeur Kimberly Cheatle van de geheime dienst woensdag tijdens de Republikeinse Nationale Conventie.

Parlementsvoorzitter Mike Johnson en andere Republikeinen eisten het ontslag van Cheatle na onthullingen over de vermeende schutter, Thomas Mathew Crooks.
“Ik ga om ontslag vragen,” zei Johnson. “ Ik vind het onvergeeflijk. ... Haar verklaring aan de media was dat er een schuine kant op het dak zat, dus dat er een veiligheidsrisico was - dat klopt niet. En ik denk dat ze heeft laten zien wat haar prioriteiten zijn.”

Andere Republikeinen riepen haar ook op om af te treden en zeiden dat voormalig president Trump onder haar toezicht bijna stierf tijdens de bijeenkomst in Pennsylvania.
Ondanks zijn verwonding werd Trump toch elke dag gezien op de Republikeinse Nationale Conventie in Milwaukee, waar zijn kandidaat voor het vicepresidentschap, J.D. Vance, later op woensdag sprak.

Vance vertelde de RNC dat hij Trump wil helpen ‘Amerika weer groot te maken’. “Vanavond is de nacht van de hoop.”

Voormalig Trump-functionaris van het Witte Huis, Peter Navarro, woensdag vrijgelaten uit de gevangenis, was ook aanwezig bij de RNC en zei dat de regering-Biden de “bewapening” van het rechtssysteem bepleitte.

In zijn eerste toespraak sinds zijn vrijlating uit een gevangenis in Florida wegens minachting van het Congres, vertelde Navarro de afgevaardigden in Milwaukee dat hij vier maanden achter de tralies zat omdat hij president Trump ‘niet wilde verraden’.

Hij zei dat hij slechts één voorbeeld was van wat volgens velen aan de rechterkant de gewoonte is van de rechterlijke macht door de regering-Biden om haar politieke vijanden te straffen. Navarro had geweigerd om te getuigen over Trump's vermeende betrokkenheid bij de rellen op het Capitool op 6 januari 2021.

De rellen braken uit nadat Trump en anderen twijfels hadden geuit over de eerlijkheid van de presidentsverkiezingen, die volgens functionarissen gewonnen waren door Joe Biden.

Nu de peilingen laten zien dat Trump ver voor ligt, vertelde een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog aan de menigte in Milwaukee dat hij klaar zou zijn “om te vechten op welk strand dan ook waar president Trump wil dat ik heen ga.”