• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Minister-president Schoof op werkbezoek in Doetinchem

schoofMinister-president Dick Schoof brengt woensdag 24 juli een werkbezoek aan Doetinchem. Het bezoek staat in het teken van de veiligheid in de buurt en is bedoeld om inzicht te krijgen in de uitdagingen en successen van lokale initiatieven en handhavingsmaatregelen. Het bezoek start om 09:00 uur op het politiebureau van Doetinchem. Daar zal de minister-president de wijkagenten ontmoeten die hem zullen informeren over hun dagelijkse werkzaamheden en de specifieke veiligheidsuitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd.

De agenten zullen uitleg geven over de verschillende preventieve en reactieve strategieën die ze hanteren om de buurt veilig te houden. Hierbij komt onder andere aan bod hoe zij omgaan met jeugdcriminaliteit, drugsoverlast en buurtbemiddeling.

Na het gesprek op het politiebureau gaat minister-president Schoof samen met de wijkagenten de wijk in. Dit geeft hem de gelegenheid om met eigen ogen te zien hoe de maatregelen in de praktijk worden toegepast en om in gesprek te gaan met bewoners over hun ervaringen en zorgen.

Een belangrijk onderdeel van het werkbezoek is een bezoek aan een dak- en thuislozenopvang in de buurt. Hier zal de minister-president spreken met zowel bewoners als medewerkers van de opvang. De focus ligt op de ondersteuning die geboden wordt aan kwetsbare groepen in de samenleving en hoe deze bijdraagt aan de algehele veiligheid en cohesie in de buurt.

Minister-president Schoof zal luisteren naar persoonlijke verhalen en ervaringen van de mensen die direct betrokken zijn bij de opvang. Vervolgens bezoekt de minister-president Stichting Stadskamer Doetinchem, een voorziening voor dagbesteding.

Deze stichting biedt een plek voor mensen die behoefte hebben aan structuur en zinvolle activiteiten overdag. Hier zal hij spreken met de deelnemers en begeleiders over de impact van dagbesteding op het welzijn van de deelnemers en de bijdrage aan een veiligere leefomgeving.

Het bezoek gaat daarna verder naar voetbalclub De Graafschap. Sport speelt een belangrijke rol in het verbinden van mensen en het bevorderen van een positieve buurtcultuur. Minister-president Schoof zal hier spreken met zowel spelers als stafleden over hoe de club bijdraagt aan de sociale cohesie en het bieden van positieve alternatieven voor jongeren in de buurt.

Het werkbezoek wordt afgesloten met een gesprek op het politiebureau waar de minister-president terugblikt op de opgedane inzichten en gesprekken van de dag.

Dit afsluitende gesprek biedt de mogelijkheid om concrete vervolgacties en samenwerkingsmogelijkheden te bespreken die de veiligheid en leefbaarheid in Doetinchem verder kunnen verbeteren.